Вейдър ООД  itemprop=

Вейдър ООД

Външна реклама, неон, LED технологии,обемни букви, дигитален печат, широко форматен печат. Фирмата ни е с нестандартно мислене по отношение на дизайн, визия и продукция.
Пловдив, ул. Иларион Макариополски 64

Рекламна агенция - VADER Външна реклама неон LED технологии обемни букви дигитален печат широко форматен печат. Фирмата ни е с нестандартно мислене по отношение на дизайн, визия и продукция. Нашата цел е да бъдем в крак с развитието на рекламния бизнес, да бъдем винаги в услуга на клиентите, да задоволяваме техните изисквания и да осъществяваме рекламните им фантазии. В процеса на нашето израстване имахме възможност да изпълним поставените ни задачи и да се развием в полза на клиентите. Ние правим удоволствието от добре свършената работа взаимно. Нашата работа е начинът ни на живот – динамика на работния ден, здраво сплотена среда и искрени взаимотношения. Предлагаме широка гама от рекламни материали, нужни за успеха на вашият бизнес. Рекламни концепции, разработки, проектиране дизайн на цялостната рекламна структура на вашата фирма или дейност.   Част от актива ни са: Неонови реклами Светещи букви Светещи реклами Обемни букви Рутерно рязане Трасперанти Табели Диплянки Визитки Флаери Календари   Разполагаме с ДИГИТАЛНА ПЕЧАТНИЦА, което ни позволява бързо и ефективно да отреагираме на всяко ваше желание. А от идния месец в списъка ще добавим и ЛАЗЕРНО РЯЗАНЕ.   VADER - Car styling Предлагаме широка гама от услуги свързани с CAR - styling, или по точно: Тониране на стъкла Татуировки Рекламни стикери Това е само част от възможностите ни. Готови сме да ви предложим всякакви нестандартни и оригинални решения за вашата реклама. Обичаме да изработваме реклами, които да правят впечатление и да предизвикват учудване. За нас това означава, че сме свършили добре работата си. Стремежът ни да задоволим и най-малкия каприз ни прави уникални по отношение на комуникация с клиента. Предлагаме богат асортимент на календари За идната 2011 г. от малки джобни до стенни и персонални календари. Помислили сме освен за фирмите, но и за почитателите на фентазито, компютърните игри, най-популярните филми и не само.   Ежемесечно - ОФЕРТА НА МЕСЕЦА - получавате подараци за всяка голяма поръчка  

Мнения за Вейдър ООД


The company has no review.

Напиши мнение за Вейдър ООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.