Оптики и очни прегледи Джи Вижън - Вижте още

Оптики и очни прегледи Джи Вижън

Нашата мисия е да създадем близки и дълготрайни контакти с нашите клиенти. Те ни се доверяват, защото ние предлагаме професионална грижа за очите им и им осигуряваме точно това, от което се нуждаят. Работим с най-съвременните технологии и машини в света на оптиката, защото държим на
Пловдив, бул.Цар Борис ІІІ Обединител 149А

Оптики и очни прегледи Джи ВижънКакво е важно да знаете за нас

Нашата мисия е да създадем близки и дълготрайни контакти с нашите клиенти. Те ни се доверяват, защото ние предлагаме професионална грижа за очите им и им осигуряваме точно това, от което се нуждаят. Работим с най-съвременните технологии и машини в света на оптиката, защото държим на прецизността. Вярваме, че зрението е скъпоценен дар и заслужава най-добрата грижа и внимание!

Услуги:

При нас ще намерите богат асортимент от рамки, слънчеви очила, стъкла, контактни лещи и аксесоари. Моделите очила, които предлагаме са не само висококачествени ,но и съвременни, така че не само зрението ви, но и видът ви да е удивителен.

Оптики и очни прегледи Джи Вижън Чрез нашите очи и зрение ние опознаваме света и се наслаждаваме на живота. То е скъпоценен дар и заслужава най-добрата грижа и внимание.

Диоптрични стъкла

При нас ще намерите богат избор на диоптрични стъкла за корекция на зрението, за работа с компютър, шофиране. Предлагаме минерални, органични, поликарбонатни, фотосоларни, специални (изтънени с различен индекс, с различни видове покрития, бифокални и прогресивни) стъкла.

Работим с водещите фирми в този бранш и предлагаме по-добър комфорт и по-високо качество на зрението със стъклата на Essilor (Varilux, Transitions, Crizal), Zeiss, Seiko и други.

Диоптрични рамки

Предлагаме диотпрични рамки на утвърдени марки, гарантиращи високо качество и приятна визия. Ще ви консултираме при избора на модел, който да е най-подходящ за вашето лице, диоптър и да отговаря на вашия стил. Цените на рамките се променят в зависимост от марката и материалът, от който са изработени. Моделите, сред които ще можете с удоволствие да избирате, са Vox, Cube, Jacques Lamont, Henry Loyd, Tom Tailor, Exess, Head, Аna Hickmann, Police, Liw Lewant, Lazer, Kwiat, Eshenbach, Roberto Cavalli и други.

При поръчка на нови рамки и стъкла, вашият очен преглед е безплатен. С очилата си получавате калъф и кърпичка за почистване.

Слънчеви очила

При нас ще намерите слънчеви очила на известните марки Pepe Jeans, Solano, Carolina Herrera, Police, Roberto Cavalli, Giorgio Armani, Lacoste, Guess, Puma, Kwiat, Exess, Prego, Harley-Davidson, Eshenbach и други. Всички модели имат 100% UV защита и са в комплект с оригинален калъф и кърпичка за почистване. Също така изработваме слънчеви очила с диоптър. При нас може да поръчате и очила за мъгла и маски за гмуркане с диоптър.

Оптики и очни прегледи Джи Вижън

Контактни лещи

Предлагаме корекционни и цветни контактни лещи наBaush&Lomb, Zeiss, Ciba Vision и Sauflon. Корекционните контактни лещи са с различно водно съдържание и срок на годност. Може да изберете между еднодневни, едномесечни, тримесечни или годишни.

Ако сте решили да бъдете различни, ние ще ви помогнем да изберете вашите цветни контактни лещи.

Разтвори за контактни лещи


Разтвори за контактни лещи, които предлагаме, са ReNu MultiPlus, Biotrue, Opti-free Express, CyClean, All In One light, Synergi.

Разтворите ефективно отстраняват отлаганията, почистват, дезинфектират, съхраняват и овлажняват лещите, подходящи са и за чувствителни очи.

Аксесоари

 • Спрей за почистване на стъкла
 • Кърпички за почистване от микрофибър
 • Ланци – кожени, памучни, текстилни, перлени, метални, силиконови
 • Калъфи за диотрични и слънчеви очила
 • Детски калъфчета и ланци
 • Обтуратори
 • Контейнери за съхранение на контактни лещи

Оптики и очни прегледи Джи Вижън

Услуги:

Oптиката разполага с лаборатория, оборудвана с последно поколение апаратура.

Работим с високотехнологично и изцяло компютъризирано оборудване Essilor. Това ни позволява да изпълняваме вашите поръчки прецизно, точно и бързо.

При нас ще получите компетентно и качествено обслуждане за следните услуги:

 • Изработка на всички видове очила
 • Ремонти и корекции на очила
 • Обучение за поставяне и употреба на контактни лещи
 • Почистване на очила с ултразвук
 • Тест за UV-защита на слънчеви очила
 • Проверка на диоптър
 • Пълен очен преглед (безплатен при поръчка на нови рамки и стъкла)
 • Компютърно изследване на зрението
 • Медицински свидетелства

Контакти:

Оптики и очни прегледи Джи Вижън

ПЛОВДИВ ЦЕНТЪР

Цар Борис III Обединител 149А
тел: 032 / 269 840

Работно време

Понеделник - Петък: 9:00-19:00
Събота: 9:00-15:00
Неделя: почивен ден

ПЛОВДИВ ТРАКИЯ

ж.р. Тракия, ДКЦ 5, ет.2
тел: 032 / 261 112

Работно време

Понеделник - Петък: 9:00-18:15
Събота и Неделя: почивни дни
Обедна почивка: 12:15-13:00


www.gvisionoptics.com

Оптики и очни прегледи Джи Вижън - отрасли:


Оптика, Електроника, Очила,

Офиси на Оптики и очни прегледи Джи Вижън

Оптики и очни прегледи Гранд Вижън Тракия - Вижте още

Оптики и очни прегледи Гранд Вижън Тракия

Оптика Grand Vision е създадена през 1991г. от Йорданка и Наско Динчеви, които имат над 20-годишен опит в очната оптика и са уважавани специалисти в областта. През 2004г. те откриват своята втора оптика.
Пловдив, ж.к. Тракия, ДКЦ 5, ет.2

032/ 261 112; 0884 260 811
Мнения за Оптики и очни прегледи Джи Вижън


The company has no review.

Напиши мнение за Оптики и очни прегледи Джи Вижън


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.