СИМИ 2  itemprop=

СИМИ 2

Фирма СИМИ 2 се занимава с продажба и ремонт на всички видове касови апарати и електронни везни, както и с програмирането, фискализирането и регистрирането им. Услуги извършвани от СИМИ 2: Доработване на касови апарати за връзка с НАП. Програмиране, фискализиране и регистриране в НАП.
СИМИ 2 Фирма СИМИ 2 се занимава с продажба и ремонт на всички видове касови апарати и електронни везни Услуги извършвани от СИМИ 2: Доработване на касови апарати за връзка с НАП. Програмиране, фискализиране и регистриране в НАП. Договори за поддръжка на ЕКАФП. Търговски софтуер. Изграждане на системи за видеонаблюдение. Консумативи - касови ролки, касови книги, касови бележки, принтерна хартия, CD, DVD и др. За всякакви въпроси не се колебайте да се свържете с нас. Нашите консултанти ще ви предоставят подробна информация за всеки продукт, както и да Ви насочат при избора, спрямо Вашите критерии.

Мнения за СИМИ 2


The company has no review.

Напиши мнение за СИМИ 2


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.