НИКО Н 2011  itemprop=

НИКО Н 2011

НИКО-Н 2011 ЕООД предлага производство на котли, печки и камини на пелети и твърдо гориво. НИКО-Н 2011 ЕООД гр. Ямбол е млада бързо развиваща се фирма в областта на новите високо-ефективни и екологично чисти енергийни системи.
НИКО-Н 2011 ЕООД Производство на котли,печки и камини на пелети и твърдо гориво           За нас: Основана през 2011г. "НИКО-Н 2011" ЕООД - няма традицията, но има амбицията да бъде една от водещите в производството на пелетни печки, камини и котли, както и на системи използващи твърди горива. Мотивацията ни е – достъпни продукти с отлично качество,произведени в България с български компоненти. Какво стои зад тези амбиции – висококвалифициран и мотивиран екип от специалисти. “НИКО-Н 2011” ЕООД извършва проектиране в областта на машиностроенето и леярското производство, както и консултантски услуги. Какво ни мотивира за да започнем тази дейност? Непрестанно повишаващите се цени на енергоносителите/ток, газ, течни горива, въглища, дърва/. Липса на алтернатива предвид монопола на доставчика. Ниското качество на услугата. Какво Ви предлагаме ние? Да спестите време,нерви и пари!!!           Продукти : Камини с въздушна риза Камини с водна риза Пелетни горелки           Услуги: КОНСУЛТАНТСКИ УСЛУГИ Фирма "НИКО-Н 2011" ЕООД извършва услуги в областа на леярските технологии: Консултации: Леярски технологии Констуктивна разработка на леярска екипировка Технологична разработка на екипировка Проектиране в областта на машиностроенето Проектиране и конструиране на машини и съоръжения. Изработване на резервни части за селскостопански машини.Дискове за сеялки,Иртем,Алтиноз,Irtem,Altinoz и други. Услуги-лазерно рязане до 20мм, програмен щос           www.pelletnikamini.alle.bg

НИКО Н 2011 - отрасли:


Битова Техника, Котли, Камини,

Мнения за НИКО Н 2011


The company has no review.

Напиши мнение за НИКО Н 2011


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.