Сънрайз Травел  itemprop=

Сънрайз Травел

СЪНРАЙЗ ТРАВЪЛ ЕООД Ви предлага индивидуални и групови туристически програми в Европа, Азия, Африка и Карибския басейн с чартърни и редовни полети, автобусни екскурзии в Европа и страната, почивки и фирмени мероприятия.
СЪНРАЙЗ ТРАВЪЛ ЕООД Ви предлага индивидуални и групови туристически програми в Европа, Азия, Африка и Карибския басейн с чартърни и редовни полети, автобусни екскурзии в Европа и страната, почивки и фирмени мероприятия. Предлагаме програмите на най-големите европейски туроператори, резервация на хотели в цял свят, самолетни и автобусни билети.             Услуги: Туристическа агенция "СЪНРАЙЗ ТРАВЪЛ" ЕООД е създадена през 1999 г. Притежава удостоверение за регистрация № 05078 за туроператор и турагент, издадено на 28.02.2005 г. от Министерството на икономиката. "СЪНРАЙЗ ТРАВЪЛ" ЕООД активно работи повече от 10 години на българския туристически пазар, като предлага пълния спектър от туристически услуги. Основни направления в дейността на агенцията са: * организиране на екскурзии и почивки в страната и в чужбина; * продажба на самолетни, автобусни и фериботни билети; * организиране на индивидуални и групови пътувания с цел туризъм, почивка или бизнес; * резервиране на хотели в България и цял свят; * Rent-a-car услуги и отдаване на автобуси под наем; * обслужване на международни прояви, конгреси, конференции, семинари; * организиране на бизнес пътувания и други. Фирмата е специализирана в осъществяването на детски и ученически туристически програми. Организираните от нас екскурзии, летни лагери, зелени училища и абитуриентски балове в страната и в чужбина се радват на широка популярност и са с гарантирано отлично качество на обслужване. За осъществяване на туристическите ни програми, използваме собствени автобуси марка SETRA, категория 3* /WC, DVD, климатик, мини-бар, кухня и др./. Притежаваме международен лиценз за превоз на пътници на Европейския Съюз. Извършваме официални преводи на документи и книжа от български на чужди езици и обратно, както и легализация и заверки на документи от български и чужди институции във всички министерства и държавни институции на територията на Република България. "СЪНРАЙЗ ТРАВЪЛ" ЕООД предлага на своите клиенти медицински застраховки за пътуване в чужбина с осигурен асистанс. Предлагаме сключването и на застраховките Гражданска отговорност, Зелена карта, Автокаско и др. Наши партньори в застраховането са ЗАД „БУЛСТРАД Виена Иншурънс Груп”, ЗАД „Виктория” и ЗК „Уника” АД.             www.sunrise-travel.bg

Мнения за Сънрайз Травел


The company has no review.

Напиши мнение за Сънрайз Травел


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.