Гагомебел - Вижте още

Гагомебел

Производство на мебели по проект, съобразен с изискванията на клиента за дизайн, материал, обков и цена.Фирмата е създадена през 2010 г. и е плод на развитието и традицията на три поколения (дядо, баща и син ) в производството на мебели съобразени с духа на времето в което са направени.
Производство на мебели Гагомебел Гагомебел Гагомебел


МЕБЕЛИ ПО ИНДИВИДУАЛЕН ПРОЕКТ

 Гагомебел Гагомебел Гагомебел Гагомебел
Нашите мебели се изработват от ламинирано ПДЧ, МДФ – мат, гланц и супер гланц; алуминий; стъкло; неръждаеми метали и др. “ГАГОМЕБЕЛ “ е изцяло ориентирана към изпълнение на стандартни и нестандартни мебели по поръчка с индивидуални размери и проекти.

Използваме най-новите съвременни технологии за производството на мебели и работим с водещи немски, австрийски, италиански и турски производители на мебелен обков: Hettich, GRASS, FGV, SAMET и др., както и на мебелни плоскости и работни плотове: EGGER, FUNDERMAX, GLUNZ, GETALIT, KRONOSPAN, ORMA и др. Фирмата предлага и уреди за вграждане, кухненски мивки и смесители: ТЕКА и PYRAMIS.

Служителите на фирмата са с дългогодишен опит в проектирането и изработването на мебели по поръчка. “ГАГОМЕБЕЛ“ EOOД е българска фирма, която изпълнява поръчки в цялата страна и Европа.

Предлаганите от нас мебели отговарят на европейския стандарт и имат гаранционна и след гаранционна поддръжка. Нашите служители изготвят 3D проект, съобразявайки се с Вашите индивидуални желания и нужди и в помощ на Вашия избор. “ГАГОМЕБЕЛ“ сме гъвкави в изпълнението на поръчки, съобразно бюджета на клиента създаваме проект по негово желание, като предлагаме по-луксозни и по-достъпни мебели по поръчка.

Мебели:

 Гагомебел
 Гагомебел
 Гагомебел

 Гагомебел
 Гагомебел
 Гагомебел

“ГАГОМЕБЕЛ“ EOOД е българска фирма, която изпълнява поръчки в цялата страна и Европа.

Предлаганите от нас мебели отговарят на европейския стандарт и имат гаранционна и след гаранционна поддръжка.

Нашите служители изготвят 3D проект, съобразявайки се с Вашите индивидуални желания и нужди и в помощ на Вашия избор. “ГАГОМЕБЕЛ“ сме гъвкави в изпълнението на поръчки, съобразно бюджета на клиента създаваме проект по негово желание, като предлагаме по-луксозни и по-достъпни мебели по поръчка.

 Гагомебел
www.gagomebel.com

Офиси на Гагомебел