Анастас Адамов – Комерсиал  itemprop=

Анастас Адамов – Комерсиал

Фирмата е специализирана в производството на вакуум пликове, термосвиваеми пликове, пликове от BOPP и CAST. Както и в продажбата на машини и плоски фолиа за вакуум опаковане, електронни везни, термопринтери и термоетикети.
"ЕТ Анастас Адамов – Комерсиал" След повече от 16 години опит, "ЕТ Анастас Адамов – Комерсиал" е развил способностите си, за да отговори веднага и напълно на Вашите и на новите пазарните изисквания. Фирмата е специализирана в производството на вакуум пликове, термосвиваеми пликове, пликове от BOPP и CAST. Както и в продажбата на машини и плоски фолиа за вакуум опаковане, електронни везни, термопринтери и термоетикети. Фирмата произвежда вакуум пликове и фолиа, термосвиваеми пликове, тарелки, машини, електронни везни, термоетикети и др. С нашата работа се стремим да задоволим нуждите на всеки наш клиент, независимо колко малък или голям е той. Към момента работим с над 300 фирми между които гръцки и румънски. Продукти Вакум пликове и фолиа Фирмата търгува както с опаковки свое производство, така и с фолиа за линии внос от Германия. Предлагаме вакуум пликове както за млечни така и за месни продукти. Термосвиваеми пликове Фирмата е основен и единствен представител за България на CFS Lifecycle Performance. Термосвиваемите пликове, които ние предлагаме са от продуктовата гама на CFS Dixie Тарелки Машини Електронни везни Термоетикети Други продукти

Мнения за Анастас Адамов – Комерсиал


The company has no review.

Напиши мнение за Анастас Адамов – Комерсиал


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.