Къща за гости Хелена Созопол - Вижте още

Къща за гости Хелена Созопол

Къща за гости Хелена се намира в новия град в Созопол, на около 5-10 мин. от плаж Хармани, в тих район с панорама към морето, стаите са просторни и светли, всички са с тераси. Обичаш морето, обичаш планината, обичаш да обичаш? Ела и си грабни една страхотна оферта. Защо да не почиваш.
Къща за гости Хелена
Къща за гости Хелена
Къща за гости Хелена се намира в новата част на Созопол, близо до мястото, където се сливат улиците "Стара планина" и "Витоша", както и на около 400 метра от центъра на града.

          За нас:

Къща за гости Хелена Къща за гости Хелена се намира в новия град в Созопол, на около 5-10 мин. от плаж Хармани, в тих район с панорама към морето

Къща за гости Хелена е модерна семейна къща за гости в Созопол, която работи целогодишно и предлага много добри условия за настаняване на изключително достъпни цени за нощувка.

Къща Хелена се намира в новата част на града и разполага с 10 двойни и 5 тройни стаи. Обзаведени комфортно и уютно, те са оборудвани с всички удобства на съвремието като предпоставка за приятен престой и пълноценна почивка в Созопол

          Стаи

Къща за гости Хелена Къща за гости Хелена Двойна стая

Къща за гости Хелена разполага с 10 двойни стаи, всяка от които е обзаведена с едно двойно или две единични легла.
Удобствата в стаите включват телевизор с кабелна телевизия, малък хладилник, безплатен безжичен интернет (Wi-Fi), самостоятелна баня с душ и тераса.
Посочените цени са за стая на вечер.

Тройна стая

На разположение в тази къща за гости в Созопол са и 5 тройни стаи.
Всяка от тях разполага с три единични легла или по едно двойно и единично легло, телевизор с кабелна телевизия, малък хладилник, безплатен безжичен интернет (Wi-Fi), тераса, самостоятелна баня с душ. Посочените цени са за стая на вечер.

          Забележителности и развлечения

Двата основни плажа в Созопол - плаж Хармани и централният плаж, са разположени на около 700 метра или на 10 минути пеш от Къща за гости Хелена. Близо до къщата има множество хранителни магазини, бистра и ресторанти, паркинг, детска и спортна площадка.

Почитателите на по-дългите разходки могат да избират измежду няколко маршрута из уличките в новия град, за да достигнат Стария Созопол и да посетят неговите забележителности.

Къща за гости Хелена
          www.kyshtaHelena.business.bg

Къща за гости Хелена Созопол - отрасли:


Хотели, Къщи за Гости,