СЪНИ - Вижте още

СЪНИ

Съни ЕООД се занимава с доставка на професионално кухненско обрудване. Дружеството е разположено в град Кюстендил. За извършване на доставките Съни притежава транспортна техника и служители - отговорни за товаренето и разтоварването на оборудването.
Кюстендил, с.Коняво, ул.Димитър Благоев 6

СЪНИСЪНИСЪНИ

Кухненско оборудване-СЪНИ ЕООД

кухненско обзавежданекухненско обзавеждане

"СЪНИ" ЕООД е фирма с основен предмет на дейност проектиране, производство, доставка, монтаж, гаранционно и следгаранционно обслужване на оборудване за ресторанти, хотели, детски градини, социални домове и патронажи.

 Изделията, които произвежда фирмата са от неръждаема стомана AISI 304, сертифицирана за производство на изделия в контакт с хранителни продукти.

Продуктовата гама включва производство на неутрални изделиямаси, мивки, шкафове с плъзгащи и отваряеми врати, стелажи, аспираторни чадъри, колички за сервиране и отсервиране, отопляеми шкафове.

Фирмата предлага и комплексно оборудване на заведения с печки, конвектомати, хладилници и всички други машини за първоначална обработка на храните и цялата гама от аксесоаригастронорм контейнери, тенджери, тигани и други.

Фирмата има възможност и за изпълнение на поръчки за щанцоване, огъване и лазерно рязане.кухненско обзавеждане кухненско обзавеждане

Видео от СЪНИ


Кухненско оборудване-СЪНИ ЕООД - видео 1