ФОРМАТ СТУДИО - Вижте още

ФОРМАТ СТУДИО

Фирма „ФОРМАТ СТУДИО” ООД е основана от млад екип, натрупал опит в създаването на интериори със собствен стил и атмосфера. Подходът към всеки клиент е индивидуален, съобразяваме се с неговите изисквания и предпочитания, които пречупваме през собствения си опит и естетика, докато постигнем
ФОРМАТ СТУДИОФОРМАТ СТУДИОФОРМАТ СТУДИОФОРМАТ СТУДИО
ФОРМАТ СТУДИО
www.4matstudio.com
ФОРМАТ СТУДИО ФОРМАТ СТУДИО
                                   За нас :
Фирма „ФОРМАТ СТУДИО” ООД е основана от млад екип, натрупал опит в създаването на интериори със собствен стил и атмосфера. Подходът към всеки клиент е индивидуален, съобразяваме се с неговите изисквания и предпочитания, които пречупваме през собствения си опит и естетика, докато постигнем идеалната комбинация от функционалност, уют и стил.

ФОРМАТ СТУДИО
За да сме в пълна услуга на клиента, предлагаме - проектиране, дизайнерски решения и триизмерни визуализации на обществени и жилищни интериори, както и тяхната реализация.

Когато проектираме интериора на вашият дом, офис, ресторант, кафене, бар, клуб или хотел, създаваме пространство, в което мебели, осветителни тела и декоративни елементи са в хармонично единство. Във всеки детайл е вложен смисъл и значение. Композиция, форма, цвят, текстура и материя, както и баланса между тях са неразделна част от цялостния дизайн на всеки интериор.

Нестандартни решения, смели идеи, уникални мебели – ако за някой това е предизвикателство, то за нас е удоволствие и удовлетворение от добре свършената работа и крайния резултат.

С нетърпение очакваме следващата задача.
                                   www.4matstudio.com
ФОРМАТ СТУДИО
5 2