МЕБЕЛИ Роси - Вижте още

МЕБЕЛИ Роси

Фирма за мебели “Роси“ се занимава с проектиране, производство и монтаж на мебели по поръчка. Изработваме; кухни, гардероби, спални, антрета и други мебели за Вашия дом и офис. Визуализирането е един от основните методи за получаване на оптимален резултат.
МЕБЕЛИ Роси

Заглавие на модула
Фирма за мебели “Роси“ се занимава с проектиране, производство и монтаж на мебели по поръчка. Изработваме; кухни, гардероби, спални, антрета и други мебели за Вашия дом и офис.

Визуализирането е един от основните методи за получаване на оптимален резултат. Отличаваме се с изработката на уникални мебели, които се срещат рядко на българския пазар.

Предлагаме изключително богат избор от материали и цветове, способни да задоволят и най-изтънчените вкусове.

Разполагаме с две производствени бази и предлагаме безплатна доставка и монтаж на мебели, изработени от нас. Удовлетворяваме нуждите на клиента като предлагаме комплексни решения в сферата на цялостното обзавеждане.

Базата разполага с над 600 цвята плоскости.Фирмата работи и с МДФ профили и пръскани МДФ-и, които имат над 3000 цвята.

МЕБЕЛИ Роси МЕБЕЛИ Роси МЕБЕЛИ Роси МЕБЕЛИ Роси МЕБЕЛИ Роси МЕБЕЛИ Роси МЕБЕЛИ Роси МЕБЕЛИ Роси МЕБЕЛИ Роси

2-годишна гаранция на мебелите прозведени от фирма "Роси".

Производствената база има над 15 години опит в сферата на мебелите по поръчка.

Транспорта и монтажа са за сметка на фирмата.

Мебелите по поръчка са мебелите, с които всеки клиент може да блесне със своите идеи и изтънчен вкус.

МЕБЕЛИ Роси МЕБЕЛИ Роси МЕБЕЛИ Роси МЕБЕЛИ Роси МЕБЕЛИ Роси МЕБЕЛИ Роси МЕБЕЛИ Роси МЕБЕЛИ Роси МЕБЕЛИ Роси МЕБЕЛИ Роси МЕБЕЛИ Роси МЕБЕЛИ Роси

Съчетанието от цветове е от особено значение. Всеки човек иска да се чувства удобно в своя дом. Тъй като мебелите не се подменят всеки ден, те тябва да подбрани прецизно, така че да радват собственика им дълго време. Основното, разбира се, е те да бъдат качествени, както като материал, така и като обков. Функционалността не трябва да бъде на последно място.

Мебели "Роси" предлага качествени мебели по поръчка, изработени от висококачествени материали, с гарантирана издръжливост.

  • Кухня
  • Спалня
  • Офис
  • Дневна
  • Детска Стая
  • За Баня
  • Антре
МЕБЕЛИ Роси