Глобал Кредит Сълюшънс  itemprop=

Глобал Кредит Сълюшънс

Финансова институция съгласно чл.3 ал.2 от Закона за кредитните институции, вписана в регистъра на Българска Народна Банка, както и администратор на лични данни съгласно Закона за защита на личните данни, регистрирана в КЗЛД. Компанията се ръководи от млад и амбициозен екип, работещ с
Правец, кв.133, до хотел Правец Палас

www.gcs-bg.com Кои сме ние? „Глобал Кредит Сълюшънс “ ЕООД Финансова институция съгласно чл.3 ал.2 от Закона за кредитните институции, вписана в регистъра на Българска Народна Банка, както и администратор на лични данни съгласно Закона за защита на личните данни, регистрирана в КЗЛД. Компанията се ръководи от млад и амбициозен екип, работещ с голяма мотивация за да осигурява, гъвкави и достъпни кредити за вашите финансови нужди. Какво предлагаме? Кредити за вашите нужди? Парични заеми от 50 лева до 145 000 лева, отпуснати за кратък период от време, погасявани чрез точни, предварително съгласувани с възможностите на Клиентите вноски.Парични заеми от 50 лева до 145 000 лева, отпуснати за кратък период от време, погасявани чрез точни, предварително съгласувани с възможностите на Клиентите вноски. Защо да изберете нас? Прозрачност в отношенията ни с клиентите Главният приоритет на Компанията е да защитава интересите на Клиентите си и те да бъдат доволни от предоставената им услуга. Това е ключът към успеха, който ние постигаме като гарантираме: Прозрачност в отношенията ни с клиентите Индивидуален подход към всеки Конфиденциалност и защита на личните ви данни Продукти Потребителски кредит РЕШЕНИЕ XS Сума от 50 до 500 лв., одобрение до 1 час, срок за погасяване от 1 до 6 месеца. Потребителски кредит РЕШЕНИЕ S Сума от 500 до 1000 лв., одобрение до 12 часа, срок за погасяване от 1 до 12 месеца. Ипотечен кредит РЕШЕНИЕ Този тип кредити най-често се употребяват за ремонти, закупуване на битова техника или автомобил. Размерът на кредита се определя от предоставеното обезпечение и специфичните нужди и възможности на кредитополучателя, но обичайно не превишава 50 000 лв. Всичко което е необходимо за да получите ипотечен кредит е да сте собственик на жилищен имот. Не се изисква доказване на доход. Ипотечен кредит БИЗНЕС РЕШЕНИЕ Този тип кредити най-често се употребяват за ремонти, закупуване на битова техника или автомобил. Размерът на кредита се определя от предоставеното обезпечение и специфичните нужди и възможности на кредитополучателя, но обичайно не превишава 50 000 лв. Всичко което е необходимо за да получите ипотечен кредит е да сте собственик на жилищен имот. Не се изисква доказване на доход.

Мнения за Глобал Кредит Сълюшънс


Относно: Кредит

Публикувано от: , на: 2024-06-01 15:02:12
Супер

Напиши мнение за Глобал Кредит Сълюшънс


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.