Форкс - Вижте още

Форкс

Предлагаме пълно рекламно обслужване, съчетано с творчески подход и комплексни рекламни решения на достъпни и конкурентни цени.
Форкс

Рекламно студио ФОРКС Пловдив

ОТКРИЙТЕ НИ ВЪВ Facebook

Нашият екип ще Ви предложи не само творчески подход и индивидуални решения при изготвянето на желаната от Вас реклама, но и високо качество на услугите, коректно отношение и конкурентни цени. Наша основна цел е да предоставим лично и коректно отношение към всеки наш клиент. Вярваме, че само така ще можем да опознаем изцяло неговите предпочитания и да изградим дългосрочни партньорски отношения

Форкс Форкс Форкс Форкс Форкс Форкс Форкс Форкс Форкс

СУВЕНИРНА РЕКЛАМА

FORKS предлага дизайн и изработка на корпоративни сувенири и подаръци.

Собствените фирмени сувенири са малък детайл, който ако е съобразен с вашия цялостен бранд не само ще създаде сплотена атмосфера в офиса ви, но и ще направи вашия бранд далеч по-забележим в очите на вашите клиенти.

Нашият екип може да изработи дизайна и да осигури щамповането на вашите фирмени тениски, чаши, химикали, календари или тефтери, специално брандирани с корпоративното ви лого.

Останалите елементи от корпоративната ви идентичност, за които можем да се погрижим, са фирмени чанти, шапки, визитници, чадъри, часовници, ключодържатели, моливници, органайзери, калкулатори, USB стикове, запалки и др.

Форкс

ПЕЧАТНА РЕКЛАМА

FORKS предлага както предпечатна подготовка, така и дигитален, офсет или широкоформатен печат на всички видове рекламни материали.

Нашият екип може да се погрижи за изработката на вашите рекламни брошури и каталози, флаери, дипляни, фирмени папки, визитки и баджове, рекламни плакати, календари, менюта и др.

Форкс

ВЪНШНА РЕКЛАМА

Външната реклама е един от най-разпространените и най-ефективните видове реклама, благодарение на големия си размер и възможността за нетрадиционни дизайнерски решения.

Тя е подходяща за всички видове продукти и успява да въздейства на голяма аудитория за кратко време, превръщайки се във важна част от рекламната кампания.

FORKS осигурява отпечатването на големи по размери външни рекламни материали (винили, табели, банери, знамена, тенти, фолиа за витрини, обемни букви и др.) с високо качество.

Форкс

БРАНД ИДЕНТИЧНОСТ, ЛОГО

Брандът на един бизнес е изграден върху няколко визуални елемента – лого, цветове и единство на цялостното графично оформление.

Вашата визуална идентичност е изключително важна, защото тя е конкурентно предимство, влияе върху възприятията на клиентите и създава емоционална връзка с потребителите.

FORKS предлага изработка на цялостна визуална концепция на вашия бранд. Екипът ни може да се погрижи за цялостния ви корпоративен дизайн, изработката на уникално лого и уеб дизайна на вашия фирмен сайт.

Форкс

Мнения за Форкс


The company has no review.

Напиши мнение за Форкс


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.