Пладес - Вижте още

Пладес

Рекламна агенция Пладес е създадена през 2011 г. и предлага услуги в областта на рекламата, като приема поръчки и прави доставки до всяка точка на България. Фирмата има собствена печатница и произвежда работни календари. Разполага с база за офсетов, дигитален, сито и топъл печат.
Павликени, ул. Дондуков 22 (входа на бившия ДАП)

Последвайте ни във facebook.com/plades.design

Пладес
Рекламна Агенция „Пладес“
Рекламна Агенция „Пладес“ е създадена в края на 2011 г. Няколко месеца по – късно е регистрирана като еднолично дружество.
Фирмата се развива и усъвършенства в сферата на графичния дизайн, външната реклама и рекламните материали. Година след това „Пладес“ ЕООД е със собствена печатницата, като започва производство на опаковъчни материали и книговеската дейсност. Разполага с база за офсетов, дигитален, сито и топъл печат.

Пладес Пладес Пладес Пладес

За нас:

Рекламна агенция “Пладес” предлага услуги в областта на външната реклама - светещи и несветещи табели, обемни букви, неонови реклами, билбордове, брандиране (автомобили, спирки, автобуси, бензиностанции) и други, графичнен дизайн и рекламни материали - Брошури, каталози, визитки, флаери, дипляни и др.

Фирмата предлага производство на оригинални стенни и настолни фирмени календари.

Рекламна агенция “Пладес” предлага пълен цикъл на обслужване – от първоначалния идеен, дизайнерски и конструктивен проект до окончателната изработка, монтаж и гаранционна и извънгаранционна поддръжка.

Приемаме поръчки и правим доставки до всяка точка на България. Имаме собствена база за офсетов, дигитален, сито и топъл печат.

Рекламна агенция “Пладес” е изградила дългосрочно партньорство с нашите клиенти, чрез предоставяне на висококачествени продукти и отлично обслужване съобразено с индивидуалните им изисквания.

Услуги:Свържете се с нас:
Печатна база гр. Павликени

ул. "Дондуков" 22 (входа на бившия ДАП)
тел.: 0887 990 923 - Печатница;
0883 376 080 - Дизайнер
Пладес Пладес Пладес Пладес

www.pladesbg.com

Офиси на Пладес

Мнения за Пладес


The company has no review.

Напиши мнение за Пладес


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.