Метал Трейд Експорт - Вижте още

Метал Трейд Експорт

Изкупува коли за скрап и катастрофирали автомобили за части. Предлага богата гама от авточасти втора употреба,сервиз и внос на автомобили. Потърсете ни, споделете от какви авточасти се нуждаете и ние ще направим всичко възможно, максимално бързо да ви предложим решение. Не се колебайте да
 Метал Трейд Експорт
Метал Трейд Експорт
Изкупува коли за скрап и катастрофирали автомобили за части. Предлага богата гама от авточасти втора употреба,сервиз и внос на автомобили
               За нас :
Метал Трейд Експорт е създадена с цел търговия с отпадъци от цветни и черни метали. Спазване на всички законови и нормативни изисквания. Коректно и приятелско отношение към клиента.

 Метал Трейд Експорт Коли за скрап

Ние изкупуваме всички видове катастрофирали, дефектирали, повредени автомобили, бракувани и всякакви други коли за скрап.

Изкупуване на стари коли за скрап, независимо от годината им на производство, техническото им състояние и марката им!

Издаване на всички необходими документи за дерегистрация в КАТ и данъчно.

Авточасти
 Метал Трейд Експорт
Авто Комплекс
развива успешна търговия с авточасти втора употреба за всички марки леки и лекотоварни автомобили. Изградили сме складова база, която постоянно се допълва и обновява.

Разполагаме с голямо разнообразие от авточасти за всички системи, механизми и агрегати на автомобила ви, които допълваме и обновяваме постоянно. Ако нямаме в момента точно вашите авточасти, то колегите ни ще помогнат да решим бързо и качествено проблема ви.

Потърсете ни, споделете от какви авточасти се нуждаете и ние ще направим всичко възможно, максимално бързо да ви предложим решение. Не се колебайте да се обадите, ние сме насреща за всякакви заявки!

 Метал Трейд Експорт

Офиси на Метал Трейд Експорт

Метал Трейд Експорт - Пазарджик - Вижте още

Метал Трейд Експорт - Пазарджик

Изкупува коли за скрап и катастрофирали автомобили за части. Предлага богата гама от авточасти втора упореба,сервиз и внос на автомобили. Потърсете ни, споделете от какви авточасти се нуждаете и ние ще направим всичко възможно, максимално бързо да ви предложим решение.
Пазарджик, Главен път I-8 Пазарджик -Пловдив

0892 331 001
Метал Трейд Експорт - отрасли:


Вторични Суровини, Авточасти, Изкупуване на метали,
3.6 12