Областни градове

СТОМАНА ИНЖЕНЕРИНГ AД е основана през 2002 г. и е част от гръцкия холдинг Viohalco Group. Намира се в Перник, България. Фабриката е разположена на 10 600 кв.м. и притежава целия машинен парк необходим за производството на нашите продукти и съоръжения.

Строителна фирма БУЛГРАНД, ще ви помогне в изграждането на вашия дом. Ние ще проектираме, построим и ще направим реалност мечтите ви.

Богомилово
Чахов ООД е специализирана в изграждането и реставрацията на различни видове покривни конструкции и фасади с възможност за изпълнение на индивидуално художествено решение, монтаж и оборудване на вентилационни и аспирационни инсталации, цялостно изграждане на покривни конструкции.

Производство, доставка, монтаж и демонтаж на метални конструкции. Производство на едрогабаритни и малогабаритни изделия и детайли от метал. Доставка и монтаж на покривно и стенно ограждение от термопанели и ламарина. Консултантска дейност и проектиране.

"Изотрон инженеринг" ООД е строителна компания с повече от 12 години опит строителството и предоставяме на партньорите си комплексни решения при изграждане на обекти в цялата страна.

Петрич
Фирма "МЕТАЛКО ЕООД" е основана през 1992 год.Дейността и е свързана с изработването на метални конструкции от нови профили по поръчка.Нашите конструкции са с високо качество на изпълнение и гарант за стабилност за много фирми в Европа.Също така фирмата извършва монтаж на

Гурково
Фирма СИРК ЕООД е клон на френската фирма Industrielle de alisation et de Comercialisation. Специализирана е в изработката на метални конструкции и детайли посредством модерна технология на лазерно рязане.

Фирма ТИ ЕС Инженеринг ЕООД е сформирана от екип от специалисти със значителен опит в проектирането и монтажа на складово и архивно оборудване (палетни стелажи, рафтови стелажи, конзолни стелажи, архивни стелажи, стелажи за складове). Основната цел, която

КЕТКОМ ПРОЕКТ е на пазара от 8 години. Фирмата е с основен предмет на дейност проектиране на строителни конструкции на сгради и съоръжения, като особено и значимо място заемат специални, нетрадиционни и уникални конструкции от стомана, бетон и смесени.

Метал Инвест Габрово се занимава с изработка на метални конструкции. Разполага с надежден екип и дълги години опит в производството на метални изделия.

Метални Конструкции


Едно от най-масовите и бързоразвиващи се направления в строителството използва метални конструкции. Те се произвеждат бързо в промишлени условия до финишно покритие (според изискванията на клиента). Проектират се и се изработват по задание за всеки отделен случай. Сглобяват се на постоянната площадка. Резултатът е по-бързо и по-евтино построени индивидуализирани сгради - всяка със своето конкретно предназначение.У нас има твърде много производители на метални конструкции.

И може да се окаже проблем да случите на коректен изпълнител. Затова в портала business.bg сме събрали за вас добри фирми от цялата страна, които нямат проблем да афишират дейността си и условията, при които я извършат. Предлагаме ви да прегледате профилите и снимковия материал. На разположение са ви адресите на фирмените сайтове и телефоните. Систематизирайте изискванията си за бъдещата сграда от метални конструкции и се свържете с избраните от вас прроизводители. Коментирайте вариантите и цените.Скъсете времето за събиране на информация с наша помощ!


Автобусни спирки , Въздуховоди , Декоративни решетки , Капандури , Капаци за шахти , Конструкции за оранжерии , Конструкции метални - леки , Метални външни врати , Метални каси , Метални козирки и сенници , Метални конструкции (леки) , Метални къщи , Метални навеси , Метални огради , Метални парапети , Метални решетки , Метални стълби , Плъзгащи портални врати , Производство на оранжерии , Простори за дрехи , Рекламни съоръжения , Решетки , Сглобяеми оранжерии , Стойки за фотоволтайчни системи , Стъклени оранжерии , Типови халета , Товарни платформи , Цветарници , Шумозаглушители
Прочети повече
Затвори

Партньори