Комплекс Долче Вита - Вижте още

Комплекс Долче Вита

Хотелски комплекс Долче Вита е хотел-ресторант в Мездра, който провлича своите гости с неповторима комбинация между лукс и комфорт. Комплекс Долче Вита е разположен непосредствено на главен път Е-79 до село Дърманци и град Мездра. В близост до комплекса (около 500 м) е местността Калето.
Мездра, главен път Е-79, на 1,5 км от Мездра

Комплекс Долче Вита

Комплекс Долче Вита е разположен непосредствено на главен път Е-79 до село Дърманци и град Мездра. В близост до комплекса (около 500 м) е местността Калето, а автогарата и жп гарата на Мездра са само на 1,5 км отстояние.

Разстоянието до летище София е 80 км, а чрез микробуса на комплекса се осигуряват всички необходими транспортни услуги за гостите.

Собственият открит плувен басейн на комплекс Долче Вита с размер 5 м ширина и 25 м дължина и предлага прекрасни условия за спорт, плаж и отдих след красивата околна природа.

Хотел

Комплекс Долче ВитаКомплекс Долче ВитаКомплекс Долче Вита

Комплекс Долче Вита разполага с леглова база от 22 места разположени в 11 стаи.

Всички стаи имат собствен санитарен възел и тераса и са оборудвани с хладилник, телевизор със сателитни програми, климатик и достъп до Интернет.

На разположение на гостите е и безплатен охраняем паркинг на комплекса, както и открития плувен басейн с плажна зона около него.

Модерна конферентна зала предлага отлични условия за провеждане на конференции, семинари, фирмени обучения и презентации, както и на бизнес срещи и мероприятия.

Ресторант и бар

Комплекс Долче Вита

Комплекс Долче Вита разполага с бар и ресторант със сто места. През летния сезон те се разширяват с допълнителни маси, разположени на двете летни тераси около плувния басейн.

Ресторантът предлага най-доброто от българската национална кухня по всяко време на деня и осигурява висококвалифицирано и качествено обслужване на гостите.

Комплексът предлага организиране на шоу програми, дискотеки, сватби, банкети, балове, честване на годишнини и други празнични поводи.

Тук се организира и провежда конкурса Мис Мездра.

Забележителности

Северозападна България притежава изключително природно богатство, признание за което е включването на резервата Чупрене в списъка на биосферните резервати, а Белоградчишките скали - в списъка на най-известните световни природни феномени.

Във врачанската планина съществуват обособени зони за отдих, свързани с паметника на Христо Ботев, с историческият връх Вола, с пещерата Леденика. На северозапад се намират Белоградчишките скали и пещера Магурата.

В близост са известните Клисурски манастир, Седемте престола, Черепишки манастир, Градешки манастир.

Комплекс Долче Вита

Забавления

Комплекс Долче Вита организира по желание на своите гости планински преходи по екопътеки с водач, пикници, разходка с каруца, риболов, бране на лечебни растения и гъби, участия в различни местни фолклорни събития. Предоставят се и велосипеди под наем.

Организират се манастирски турове в северозападна България.

Заповядайте!