Последни новини


Енергийният мениджмънт и неговото нарастващо значение в съвременния свят

Виж още..

Грешки с опаковането на продукти, които да не допускате

Виж още..

Как да изберете автомобилен товарен превозвач според вашите нужди?

Виж още..

ЕВРОПЛАСТ ЕООД - Вижте още

ЕВРОПЛАСТ ЕООД

Дружеството Европласт ЕООД - главно се развива в областта на производството на подматрачни рамки. Също така предлагаме и матраци, възглавници, спални, табли за спални и други мебели под брандът SLEEP ON.
Русе, кв.Родина 1, ул. Сърнена гора 10, бл.Икар,вх.Б-партер

ЕВРОПЛАСТ ЕООД
ЕВРОПЛАСТ ЕООД - подматрачни рамки, матраци, възглавнициЕВРОПЛАСТ ЕООД - подматрачни рамки, матраци, възглавнициЕВРОПЛАСТ ЕООД - подматрачни рамки, матраци, възглавници

ЕВРОПЛАСТ ЕООД

ЕВРОПЛАСТ ЕООД е една от водещите компании в сферата на директния маркетинг в Централна и Източна Европа, директен вносител и производител на всякакви видове стандартни и нестандартни матраци ,възглавници, мебели и подматрачни рамки. Ние, от ЕВРОПЛАСТ ,се стремим да усъвършенстваме нашите продукти и услуги, като работим по високите стандарти и приветстваме иновативността.

Създавайки брандът SLEEP ON, станахме познати на милиони потребители, които ценят продуктите ни и разчитат на нашия професионализъм, който се базира на високите стандарти на Европеския пазар.

Всички продукти, предлагани под бранда SLEEP ON, удовлетворяват напълно потребността ни от комфорт - тялото е максимално отпуснато, гръбначният стълб намира опора по цялата си дължина, движенията на тялото ни са свободни. Осигуряват диференцирана опора за отделните части на тялото и не позволява тяхното потъване в най-тежката им част. Позволете на Вашето тяло да си почине, с помощта на повдигащата сила на еластичния латекс, комфорта на висококачествените мемори и виско-продукти, съчетани с иновативни и модерни технологии и перфектен дизайн!

Вярваме, че добрият ден започва след добър сън! Затова и заедно вървим напред, към вашия добър сън!

ЕВРОПЛАСТ ЕООД - подматрачни рамки, матраци, възглавнициЕВРОПЛАСТ ЕООД - подматрачни рамки, матраци, възглавници

ЕВРОПЛАСТ ЕООД

Фирма ЕВРОПЛАСТ ЕООД разполага със склад за търговия на дребно и едро с платове в Русе. В складовата база ще откриете богато разнообразие от щокови платове.

ЕВРОПЛАСТ ЕООД приема поръчки и може да достави текстилни и трикотажни платове, изцяло съобразени изискванията на клиента. Складът не работи с фиксирано работно време, но отваря винаги, когато имате поръчка или предварителна уговорка.

ЕВРОПЛАСТ ЕООД ЕВРОПЛАСТ ЕООД ЕВРОПЛАСТ ЕООД

Струва си да бъдете наши клиенти!

Мнения за ЕВРОПЛАСТ ЕООД


The company has no review.

Напиши мнение за ЕВРОПЛАСТ ЕООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.

Последни новини


Енергийният мениджмънт и неговото нарастващо значение в съвременния свят

Виж още..

Грешки с опаковането на продукти, които да не допускате

Виж още..

Как да изберете автомобилен товарен превозвач според вашите нужди?

Виж още..