ЕВРОПЛАСТ ЕООД - Вижте още

ЕВРОПЛАСТ ЕООД

Дружеството Европласт ЕООД - главно се развива в областта на производството на подматрачни рамки. Също така предлагаме и матраци, възглавници, спални, табли за спални и други мебели под брандът SLEEP ON.
Русе, кв.Родина 1, ул. Сърнена гора 10, бл.Икар,вх.Б-партер

ЕВРОПЛАСТ ЕООД
ЕВРОПЛАСТ ЕООД - подматрачни рамки, матраци, възглавнициЕВРОПЛАСТ ЕООД - подматрачни рамки, матраци, възглавнициЕВРОПЛАСТ ЕООД - подматрачни рамки, матраци, възглавници

ЕВРОПЛАСТ ЕООД

ЕВРОПЛАСТ ЕООД е една от водещите компании в сферата на директния маркетинг в Централна и Източна Европа, директен вносител и производител на всякакви видове стандартни и нестандартни матраци ,възглавници, мебели и подматрачни рамки. Ние, от ЕВРОПЛАСТ ,се стремим да усъвършенстваме нашите продукти и услуги, като работим по високите стандарти и приветстваме иновативността.

Създавайки брандът SLEEP ON, станахме познати на милиони потребители, които ценят продуктите ни и разчитат на нашия професионализъм, който се базира на високите стандарти на Европеския пазар.

Всички продукти, предлагани под бранда SLEEP ON, удовлетворяват напълно потребността ни от комфорт - тялото е максимално отпуснато, гръбначният стълб намира опора по цялата си дължина, движенията на тялото ни са свободни. Осигуряват диференцирана опора за отделните части на тялото и не позволява тяхното потъване в най-тежката им част. Позволете на Вашето тяло да си почине, с помощта на повдигащата сила на еластичния латекс, комфорта на висококачествените мемори и виско-продукти, съчетани с иновативни и модерни технологии и перфектен дизайн!

Вярваме, че добрият ден започва след добър сън! Затова и заедно вървим напред, към вашия добър сън!

ЕВРОПЛАСТ ЕООД - подматрачни рамки, матраци, възглавнициЕВРОПЛАСТ ЕООД - подматрачни рамки, матраци, възглавници

ЕВРОПЛАСТ ЕООД

Фирма ЕВРОПЛАСТ ЕООД разполага със склад за търговия на дребно и едро с платове в Русе. В складовата база ще откриете богато разнообразие от щокови платове.

ЕВРОПЛАСТ ЕООД приема поръчки и може да достави текстилни и трикотажни платове, изцяло съобразени изискванията на клиента. Складът не работи с фиксирано работно време, но отваря винаги, когато имате поръчка или предварителна уговорка.

ЕВРОПЛАСТ ЕООД ЕВРОПЛАСТ ЕООД ЕВРОПЛАСТ ЕООД

Струва си да бъдете наши клиенти!

ЕВРОПЛАСТ ЕООД - отрасли:


Текстил, Облекло, Платове,