Вилна Зона Сали - Вижте още

Вилна Зона Сали

Вилна зона Сали се намира в туристически Комплекс Трещеник разположен в местност на южния склон на Източна Рила, в непосредствена близост до Национален парк Рила. Намира се на 1695 метра надморска височина, на 14 километра от град Якоруда и на 180 км. от гр. София.
ВИЛНА ЗОНА САЛИВИЛНА ЗОНА САЛИВИЛНА ЗОНА САЛИ
За нас
ВИЛНА ЗОНА САЛИ
Вилна зона "Сали" се намира в туристически Комплекс "Трещеник" разположен в местност на южния склон на Източна Рила, в непосредствена близост до Национален парк "Рила". Намира се на 1695 м надморска височина, на 14 километра от гр. Якоруда и на 180 км. от гр. София.

Цената на къща през летния период е 15 лв.на ден .Цената през зимата е 20 лв. на ден.

Комплекс "Сали" разполага с три къщи, като във всяка една от тях има хол с кухненски бокс, детска стая и спалня. Масивните къщи са с общ капацитет 18 места в стаи по двама.

Комплекс "Сали" има изградени два водоема предназначени за спортен риболов с нужните лицензи и регистрация, като и двата водоема са зарибени с пъстърва.

Вила Сали има ресторант с камина, където се предлагат български традиционни ястия, а пъстървата е прекрасна. Вади се от басейна и се приготвя по-желание на клиента. Тя е високопланинска, екологично чиста и божествена.
ВИЛНА ЗОНА САЛИ Вилна Зона Сали Вилна Зона Сали Вилна Зона Сали Вилна Зона Сали Вилна Зона Сали Вилна Зона Сали Вилна Зона Сали Вилна Зона Сали

Вилна Зона Сали - отрасли:


Къщи за Гости, Вили под Наем, Хижи, Туризъм,