ГАЗИ ООД  itemprop=

ГАЗИ ООД

Гази оод е основена през 1993г и е производител на български пазар за полиетиленови опаковки. Фирма Гази ООД работи с търговия на полиетиленови пликове, опаковки от стиропор за топла и студена храна.
Гази оод Гази оод е основана през 1993г и е производител на български пазар за полиетиленови опаковки. Фирма Гази ООД работи с търговия на полиетиленови пликове, опаковки от стиропор за топла и студена храна. Ще ни е приятно и вие да сте от нашите клиенти и бъдете сигурни винаги ще се грижим за вашето удобство и интереси . ПРОДУКТИ: Полиетиленови пликове и чанти Рекламни пликове тип потник. Пликове без дръжка от HDPE Чували за смет на пол Хартия специална за дюнер Салфетки #slider, #slider img, #slider1, #slider1 img { min-height:250px !important} Рекламни стиропорни кутии за изгодни цени и високо качество, минималното количество 250бр.

Мнения за ГАЗИ ООД


The company has no review.

Напиши мнение за ГАЗИ ООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.