Мебелна Фабрика Даниел Ценев - Вижте още

Мебелна Фабрика Даниел Ценев

Мебелна фабрика Даниел Ценев е позиционирана в град Елин Пелин и от години е на пазара за мебели и обзавеждане. Фирмата залага първо на високия професионализъм, второ - на качеството на изходните суровини и, трето - на прецизната изработка на мебелите изработени по собствен дизайн.
Мебелна Фабрика Даниел Ценев
Мебелна Фабрика Даниел ЦеневМебелна Фабрика Даниел Ценев
Мебелна фабрика Даниел Ценев
Мебелна фабрика Даниел Ценев е позиционирана в град Елин Пелин и от години е на пазара за мебели и обзавеждане. Фирмата залага първо на високия професионализъм, второ - на качеството на изходните суровини и, трето - на прецизната изработка.

Мебелите за спалня се отличават с комфорт и уют, предразполагащ към пълноценна почивка.

Детските мебели просто приканят към игра, но едновременно с това, гарантират сигурност и функционалност за всяка възрастова група.

Кухненското обзавеждане може да бъде цялостна феерия от цветове и форми, подканящи апетита и въображението Ви към творчество.

За всекидневната си никога не сте помисляли с такъв замах, докато не позволите на интериорните дизайнери на фирмата да проектират неповторимото обзавеждане, което би паснало на Вашия вътрешен комфорт.

Мебели за спалня

Обзавеждането за спални от мебелна фирма ЕТ Даниел Ценев е резултат от креативните идеи в проектите за интериорен дизайн, изпълнени от опитни работници с опит в мебелното производство.

Мебелната фабрика от Елин Пелин може да се похвали както с цялостно обзавеждане на спални за домове и хотели, така и с изработката на отделни мебели и мебелни гарнитури за това пространство от интериора на жилищата.

Мебели за кухня

  • Цялостна изработка на кухненското пространство - като се започне от проекта и се стигне до монтирането
  • Маси за хранене - от дърво или МДФ, по поръчка или по каталог, с различни размери и форми
  • Столове - за трапезарията или бар-плота, от дърво или друг материал
  • Кухненски шкафове, плотове и т.н.

Мебели за хола

Обзавеждането за хол и всекидневна никога не няма да е по-прецизно като изработка и по-елегантно като стил, докато не поверите създаването му на мебелна фабрика ЕТ Даниел Ценев.

Изберете комплекти мебели за хола, холни маси, мека мебел, маси за кафе, помощни масички, мебели от дърво и МДФ

Мебели за детската стая

Мебелите за детската стая от ЕТ Даниел Ценев се отличават с нещо, кето рядко се среща на пазара за мебели и обзавеждане.

Това е неповторимото съчетание на идея, функционалност, прецизна изработка, монтаж и външен вид, подчинен на детските възприятия и вътрешна необходимост да изследват света (започвайки от своята стая или превръщайки я в приказната сцена на своята игра).

Мебелна фабрика Даниел Ценев Мебелна фабрика Даниел Ценев Мебелна фабрика Даниел Ценев Мебелна фабрика Даниел Ценев Мебелна фабрика Даниел Ценев Мебелна фабрика Даниел Ценев Мебелна фабрика Даниел Ценев