Къща за Гости Палома - Вижте още

Къща за Гости Палома

Къщата за гости „Палома” е разположена в малка, тиха уличка в центъра на град Видин. Предвидена е за целогодишно приемане на гости на града. Комплекса Палома се състои от две къщи – двуетажна и едноетажна, в общ двор и двуетажен салон за красота Астра със самостоятелен вход към улицата.
къща за гости Палома
За нас
къща за гости Паломакъща за гости Паломакъща за гости Палома
Къщата за гости „Палома” е разположена в малка, тиха уличка в центъра на град Видин. Предвидена е за целогодишно приемане на гости на града. Комплекса „Палома” се състои от две къщи – двуетажна и едноетажна, в общ двор и двуетажен салон за красота „Астра”със самостоятелен вход към улицата.

Къщата разполага с 14 места, разпределени в една тройна стая – спалня и самостоятелно легло, три двойни стаи със спални, две двойни стаи с единични легла и една единична стая.

Към улицата са разположени кафе – аперитив, самостоятелна кухня със столова и дневна за ползване от гостите. В двора - градина са предвидени места за почивка, за консумация от кафе – аперитива и барбекю.

В салона за красота работят трима фризьори, козметик и маникюрист. От гостите на хотела могат да се ползват два солариума – хоризонтален и вертикален, сауна, парна баня и джакузи, фитнес салон.

къща за гости Палома Кафе - аперитивразполагаме с кафе - аперитив и самостоятелна кухня за нашите гости.

Фитнес залакъща за гости Палома разполага с фитнес зала оборудвана с гладиатор, лежанка, дъмпели, бягаща пътека, колелета и др.

Къща за Гости Палома - отрасли:


Къщи за Гости, Туризъм,
4.8 4