Спектър 93 ООД - Вижте още

Спектър 93 ООД

В склада и магазините на дружеството се предлагат лаковобояджийски стоки, авторепаратура, железария, строителни материали и много други промишлени стоки произведени от известни български и чуждестранни производители като: ЛАКПРОМ АД, БОДИКОЛОР, ДЖИ БИ СИ ИНДУСТРИ, ХЕЛИОС, IZOMAT.
пектър-93 ООДпектър-93 ООДпектър-93 ООД


За нас
Спектър-93 ООД Дружеството е основано през 1993г в гр. Ямбол и веднага започва да развива дейност под името ЕТ "СПЕКТЪР 93" - КОЛЬО КОЛЕВ. През 2003г е преобразувано и приема името "СПЕКТЪР - 93" ООД.

Основната дейност на "СПЕКТЪР - 93" ООД е търговия на едро и дребно. В склада и магазините на дружеството се предлагат лаковобояджийски стоки, авторепаратура, железария, строителни материали и много други промишлени стоки произведени от известни български и чуждестранни производители като: ЛАКПРОМ АД, БОДИКОЛОР, ДЖИ БИ СИ ИНДУСТРИ, ХЕЛИОС, IZOMAT, HB BODI, ЕВРОМАСТЕР и др.

Партньори сме на БЪЛГАРСКА БИЗНЕС ГРУПА АД и сме част от ТЪРГОВСКА ВЕРИГА „DEKEN”.

Благодарение на добре обученият и всеотдаен персонал и качествените стоки които предлага, дружеството се изяви като надежден партньор на гражданите и уважавани търговски и строителни фирми от града и региона.

Коректно отношение и отговорност към клиентите, това е нашето мото.


Продукти
Спектър-93 ООД В склада и магазините на дружеството се предлагат:
  • лаковобояджийски стоки
  • авторепаратура
  • железария
  • строителни материали
  • много други промишлени стоки