Спектър 93 ООД - Вижте още

Спектър 93 ООД

В склада и магазините на дружеството се предлагат лаковобояджийски стоки, авторепаратура, железария, строителни материали и много други промишлени стоки произведени от известни български и чуждестранни производители като: ЛАКПРОМ АД, БОДИКОЛОР, ДЖИ БИ СИ ИНДУСТРИ, ХЕЛИОС, IZOMAT.
пектър-93 ООДпектър-93 ООДпектър-93 ООД


За нас
Спектър-93 ООД Дружеството е основано през 1993г в гр. Ямбол и веднага започва да развива дейност под името ЕТ "СПЕКТЪР 93" - КОЛЬО КОЛЕВ. През 2003г е преобразувано и приема името "СПЕКТЪР - 93" ООД.

Основната дейност на "СПЕКТЪР - 93" ООД е търговия на едро и дребно. В склада и магазините на дружеството се предлагат лаковобояджийски стоки, авторепаратура, железария, строителни материали и много други промишлени стоки произведени от известни български и чуждестранни производители като: ЛАКПРОМ АД, БОДИКОЛОР, ДЖИ БИ СИ ИНДУСТРИ, ХЕЛИОС, IZOMAT, HB BODI, ЕВРОМАСТЕР и др.

Партньори сме на БЪЛГАРСКА БИЗНЕС ГРУПА АД и сме част от ТЪРГОВСКА ВЕРИГА „DEKEN”.

Благодарение на добре обученият и всеотдаен персонал и качествените стоки които предлага, дружеството се изяви като надежден партньор на гражданите и уважавани търговски и строителни фирми от града и региона.

Коректно отношение и отговорност към клиентите, това е нашето мото.


Продукти
Спектър-93 ООД В склада и магазините на дружеството се предлагат:
  • лаковобояджийски стоки
  • авторепаратура
  • железария
  • строителни материали
  • много други промишлени стоки

Мнения за Спектър 93 ООД


The company has no review.

Напиши мнение за Спектър 93 ООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.