Последни новини


Грешки с опаковането на продукти, които да не допускате

Виж още..

Как да изберете автомобилен товарен превозвач според вашите нужди?

Виж още..

Принтери за етикети - как да изберете подходящия за вашите нужди?

Виж още..

Бар И Грил Рони - Вижте още

Бар И Грил Рони

Рони Бар & Грил – Театъра е ресторант в град Пазарджик, съчетаващ лукс, храна и уют в едно. Рони Бар & Грил е направен с много вкус и любов. Ресторанта предлага общо 190 места, като 90 от тях са във вътрешната част на заведението, а останалите са в двете ни летни градини вътрешна и
Пазарджик, пл. К. Величков, драматичен театър К.Величков

Бар И Грил Рони

История

Бар И Грил Рони

Ние сме семейна фирма, която от 20 години е отдадена на своите клиенти и умело е утвърдила лидерството си в областта на ресторантьорството и общественото хранене. Имали сме удоволствието да посрещаме нашите гости на различни места, в различна обстановка и предоставяйки им различни преживявания, тъй като през годините сме били състоятели на различни заведения за хранене и развлечение.

Нашата първа рожба през далечната 1991 г., беше кафе – сладкарница „Часовника”, която се помещаваше в историческия и архитектурен символ на град Пазарджик -Часовника, до момента, в който не бе опожарен. След това кафе – аперитив „Сто Рози”, Китайски ресторант със същото име, механа „Трифон Зарезан” и „Рони Бар&Грил” – верига заведения за хранене, като последната ни гордост е „Рони Бар&Грил” – Театъра, където очакваме всички наши настоящи и бъдещи клиенти, гости на града, както и всеки любопитен да изпита истинско удоволствие.

„Рони Бар&Грил” – Театъра

Това е най-новият ни ресторант, съчетаващ лукс и уют в едно. Направен с много вкус и любов, нашият ресторант предлага общо 190 места, като 90 от тях са във вътрешната част на заведението, а останалите са в двете ни китни летни градини – вътрешна и външна – истинско удоволствие за сетивата и спасение в летните жеги. Богатото и отбрано меню може да задоволи всеки вкус, но въпреки това нашите първокласни готвачи Ви предлагат всеки ден различни, вкусни домашни гозби.

„Рони” – Кетъринг

Фирмата ни извършва кетъринг услуги повече от 15 години, като от тогава до сега не спираме да се развиваме и в момента е лидер в организирането на специални събития за Пазарджишка област. Готови сме да задоволим всяко ваше изискване и бюджет, работейки за това желанията Ви да станат реалност. Независимо от място и време ние ще направим всяко мероприятие – истински успех.

Бар И Грил Рони Бар И Грил Рони Бар И Грил Рони Бар И Грил Рони Бар И Грил Рони Бар И Грил Рони Бар И Грил Рони Бар И Грил Рони Бар И Грил Рони Бар И Грил Рони

Наши клиенти и приятели са „Технополис” – Пазарджик, Община Пазарджик, „Хебърстрой”, „Lion’s” club, „ИлМаш”, Селскостопански колеж – град Пазарджик, Кметство Огняново, кметство Гелеменово, бензиностанция „Нефтотранс”, Ресурсен център град Пазарджик, Бюро по труда град Пазарджик, одластна адмнинистрация – град Пазарджик, „Grand Casino” град Пазарджик, Библиотеки – град Пазарджик, МБАЛ Пазарджик, сдружение на строителните предприемачи град Пазарджик и много други.

Бар И Грил РониБар И Грил Рони

Сватби и кръщенета

Абитуриенски и другарски срещи

Рожден ден и имен ден

Бар И Грил Рони

Последни новини


Грешки с опаковането на продукти, които да не допускате

Виж още..

Как да изберете автомобилен товарен превозвач според вашите нужди?

Виж още..

Принтери за етикети - как да изберете подходящия за вашите нужди?

Виж още..