ДиВес ЕООД - Вижте още

ДиВес ЕООД

ДиВес ЕООД е на българския пазар за обмяна на валута от 1998 година, като отначало започва своята дейност само с едно обменно бюро в град Варна. Обменно Бюро ДиВес ЕООД постепенно се разширява и през 2001 година отваря обекти и в курортен комплекс Слънчев бряг.
ДиВес ЕООД

За нас

Репутацията на „ДИВЕС“ ЕООД като водеща фирма в пазарната си ниша се изгражда и затвърждава от основаването и през 1998 година чрез множеството доволни клиенти и бързото и разрастване на пазара.

Базиран във Варна, централният офис на „ДИВЕС“ ЕООД разполага с необходимите логистични, информационни и кадрови ресурси, за да предоставя на своите клиенти отлично и коректно във всички етапи обслужване.

ДиВес ЕООД

Основната дейност на бизнеса е централизирана в обмяна на валута. Освен варненският офис, през летните сезони фирмата отваря обменни бюра в два от нашите морски курортни селища а именно в комплексите „Златни пясъци“ и „Слънчев бряг”. През годините бизнесът не спира да се развива и разраства. Вложени са много труд и усилия в разработването и усъвършенстването му. От 2005 година фирмата става лидер на пазара в курортен комплекс „Златни пясъци”.

Със своя дългогодишен опит фирмата предоставя на своите служители много приятна и динамична работната среда. Фирмата разполага с експертни екипи работещи целогодишно, които разбират нуждите на своите клиенти и притежават необходимата квалификация и опит. А сезонните служители са млади, приветливи и амбициозни, предимно студенти.

Поради сезонния характер на дейността на фирмата, коректното отношение от страна на управителите и отличното заплащане, голям процент от служителите кандидатстват за работа година след година.

ДиВес ЕООД ДиВес ЕООД ДиВес ЕООД ДиВес ЕООД ДиВес ЕООД ДиВес ЕООД ДиВес ЕООД ДиВес ЕООД

Един от елементите отличаващ ни от нашите конкуренти е: способността ни да съчетаваме професионалният опит, активна комуникация и прецизиране на детайлите характерни за големите компании, с бързата реакция, отзивчивост и гъвкавост,
предлагани от малките фирми.

ДиВес ЕООД - отрасли:


Банки, Застраховане,