ДиВес ЕООД - Вижте още

ДиВес ЕООД

ДиВес ЕООД е на българския пазар за обмяна на валута от 1998 година, като отначало започва своята дейност само с едно обменно бюро в град Варна. Обменно Бюро ДиВес ЕООД постепенно се разширява и през 2001 година отваря обекти и в курортен комплекс Слънчев бряг.
Варна, бул. Мария Луиза 12

ДиВес ЕООДДиВес ЕООДДиВес ЕООД

За нас

Репутацията на „ДИВЕС“ ЕООД като водеща фирма в пазарната си ниша се изгражда и затвърждава от основаването и през 1998 година чрез множеството доволни клиенти и бързото и разрастване на пазара.

Базиран във Варна, централният офис на „ДИВЕС“ ЕООД разполага с необходимите логистични, информационни и кадрови ресурси, за да предоставя на своите клиенти отлично и коректно във всички етапи обслужване.

ДиВес ЕООД

Основната дейност на бизнеса е централизирана в обмяна на валута. Освен варненският офис, през летните сезони фирмата отваря обменни бюра в два от нашите морски курортни селища а именно в комплексите „Златни пясъци“ и „Слънчев бряг”. През годините бизнесът не спира да се развива и разраства. Вложени са много труд и усилия в разработването и усъвършенстването му. От 2005 година фирмата става лидер на пазара в курортен комплекс „Златни пясъци”.

Със своя дългогодишен опит фирмата предоставя на своите служители много приятна и динамична работната среда. Фирмата разполага с експертни екипи работещи целогодишно, които разбират нуждите на своите клиенти и притежават необходимата квалификация и опит. А сезонните служители са млади, приветливи и амбициозни, предимно студенти.

Поради сезонния характер на дейността на фирмата, коректното отношение от страна на управителите и отличното заплащане, голям процент от служителите кандидатстват за работа година след година.

ДиВес ЕООД ДиВес ЕООД ДиВес ЕООД ДиВес ЕООД

Един от елементите отличаващ ни от нашите конкуренти е: способността ни да съчетаваме професионалният опит, активна комуникация и прецизиране на детайлите характерни за големите компании, с бързата реакция, отзивчивост и гъвкавост,
предлагани от малките фирми.