Ангел Генов 68 - Вижте още

Ангел Генов 68

Ангел Генов 68 се занимава с изработка на мебели за кухни, спални, детски стаи, по поръчка на клиента, 3D проект, доставка и монтаж. Нашата мисия е изработка на мебели, детски стаи, кухни и спални с качество и стил! Изработване по поръчка на клиента - доставка и монтаж!
Ангел Генов 68

Ангел Генов 68 се занимава с изработка на мебели за кухни, спални, детски стаи, по поръчка на клиента, 3D проект, доставка и монтаж.

Ангел Генов 68Ангел Генов 68Ангел Генов 68

Нашата мисия е качество и стил! Изработване по поръчка на клиента - доставка и монтаж!

Фирма "Ангел Генов" съществува от 2009 година.Тя се занимава с производство на кухни, спални, детски, офис-обзавеждане и нестандартни мебели.Фирмата изработва от масив огънати форми, масивно дърво, дъб, бук, орех.Разполагаме със собствен транспорт, който в рамките на областта извършва безплатна доставка и монтаж до клиента.

Изработване на 3D проект на всяко изделие, така, че клиента може да види предварително как ще изглежда всеки поръчан от него модел.

Фирма "Ангел Генов" е предпочитен партнъор, заради точността, прецизността и бързината в изпълнението на поръчките.

Мнения за Ангел Генов 68


The company has no review.

Напиши мнение за Ангел Генов 68


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.