НИЯ-МИЛВА | Козметика, тоалетни сапуни, козметика за коса и тяло

НИЯ-МИЛВА - Вижте още

НИЯ-МИЛВА

Ния-Милва произвежда билкови, тоалетни сапуни и козметика за коса и тяло в повече от 30 разновидности. Историята на фирмата е дългогодишна, над двадесетгодишна, и репутацията, с която се ползваме са само част от преимуществата ни.
НИЯ-МИЛВА
За нас
Ние от НИЯ-МИЛВА имаме удоволствието да ви представим продукти, собствено производство: билкова козметика за коса и тяло и козметика за хотели.

Историята на фирмата е дългогодишна, над двадесетгодишна, и репутацията, с която се ползваме са само част от преимуществата ни.

Високото качество на продукцията ни е резултат както от доброто познаване и прилагане на най-добрите производствени практики в козметичния и парфюмерийния бранш, така и от нашите ценности, към които непрекъснато се стремим. Те са нашата мярка за равновесие между иновативното и утвърденото и точно затова, ние държим продуктите ни да бъдат създадени в съответствие с тях.
История

Ния-Милва произвежда хотелски, билкови тоалетни сапуни и козметика за коса и тяло в повече от 30 разновидности. Двадесетгодишната история на Ния-Милва и репутацията, с която се ползваме са само част от преимуществата ни. Високото качество на продукцията ни е резултат както от доброто познаване и прилагане на най-добрите производствени практики в козметичния и парфюмерийния бранш, така и от нашите ценности, към които непрекъснато се стремим.

Създателят на фирмата е г-жа Сияна Кисьова - инженер - химик с дългогодишен и богат опит в химическата и текстилната промишленост.

НИЯ-МИЛВАНИЯ-МИЛВА

И тъй като всяка добра идея води след себе си още позитивни възможности, наред с билкова козметика, ние сме в състояние да предложим и пълен комплект хотелски консумативи и почистващи препарати, от които всеки хотел има нужда. Всеки един хотел е уникален и се нуждае от специално създадени за него консумативи. Всеки детайл е важен и изисква специално отношение. Ние допринасяме за тази уникалност като създаваме продукти в съответствие със специфичните нужди и предпочитания на всеки един клиент.

Не се колебайте и ни се доверете!

Ще се радваме да споделим нашите продуктите с вас.

НИЯ-МИЛВА НИЯ-МИЛВА НИЯ-МИЛВА НИЯ-МИЛВА НИЯ-МИЛВА
Заповядайте!

Актуално в каталога


Здравейте приятели на Business.bg.

Последните 7 месеца за нас бяха много важни, защото стартирахме изработването на нов дизайн на нашия каталог, нов администраторски панел и нова мобилна версия с респонзив дизайн, според последните очаквания на потребителите и новите изисквания на Google и останалите търсещи машини, до услугите на които се позоваваме ежедневно. Виж още...

За BUSINESS.bg


Контакти
Какво е BUSINESS.bg?
Услуги
Как да включа фирмата си БЕЗПЛАТНО в бизнес каталога?
Как да имам ПОВЕЧЕ клиенти?