Експерт Козметикс ООД - Вижте още

Експерт Козметикс ООД

Експерт козметикс ООД предлага продукти и услуги в областта на професионалната козметика. Продуктите са изцяло на растителна основа и ще задоволят нуждите и на най-претенциозните клиенти. Вече повече от 40 години опит, нашите партньори заемат лидерски позиции в бранша.
София, ул. Добри Немиров 5, Люлин Плаза, ет. 3, офис 3В

Експерт козметикс ООД


За нас
Вече трета година правим света по-красив!

Експерт козметикс ООД е млада компания и предлага продукти и услуги в областта на професионалната козметика. Ние сме официални вносители на:

  • Revivre - италианска марка професионална козметика и оборудване. Продуктите са изцяло на растителна основа и ще задоволят нуждите и на най-претенциозните клиенти. Вече повече от 40 години опит, нашите партньори заемат лидерски позиции в бранша. Разработени съгласно европейските директиви, вложени иновативни съставки, екологично чисти субстанции, това е Revivre. Всеки път безупречен резултат. Защото красотата е грижа!
  • Patricia Mi - висококачествена декоративна козметика от Италия. Технология, природа, иновации: гримът еволюира в глобална терапия за красота! Професионални решения в цвят. Растителни стволови клетки, Хиалуронова киселина, УВ филтри...без парабени!


Защото не правим компромис с качеството на предлаганите от нас продукти, добавихме продукти на световния лидер в епилацията Perron Rigot- Франция. Наистина кола-маската може да бъде приятна процедура! Голям избор от кола-маска и продукти преди и след епилация, без парабени!

Експерт козметикс ООДЕксперт козметикс ООД
През третата година от нашето съществуване, приехме в семейството на Експерт козметикс Био-таласо козметика BIO MER - Испания. Биомолекули от Мар Менор пълни със здраве и красота.

И защото не изневеряваме на мотото си- Близо до природата - обогатихме гамата на предлаганите от нас продукти с 2B Bio Beauty- Белгия. Иновативен козмесютикъл бранд. Благодарение на своите високотехнологични активни съставки продуктите съответстват на нуждите на мъже и жени, без значение на възраст, тип кожа или околна среда. Ултралесна за изпълнение грижа с изключителни резултати, гарантирани от нашият опит.

А Вие не искате ли някой да се погрижи за Вас?

Експерт козметикс ООД Експерт козметикс ООД Експерт козметикс ООД Експерт козметикс ООД