HS STIL  itemprop=

HS STIL

HS STIL е иновативна компания за външна реклама, специализирана в проектиране, изработка, монтаж и поддръжка на рекламно-информационни елементи. Създадена в началото на 2007 год. HS STIL разполага с 4000м2 производствена база.
За нас HS STIL е иновативна компания за външна реклама, специализирана в проектиране, изработка, монтаж и поддръжка на рекламно-информационни елементи. Създадена в началото на 2007 год. HS STIL разполага с 4000м2 производствена база. Използва високотехнологично оборудване в областта на металопресовата обработка за осигуряване на производствения си процес, екип от висококвалифицирани специалисти, собствен транспорт, монтажна група за монтажи и на труднодостъпни места. Фирмата обслужва цяла България, като предлага бързи, ефективни и рационални решения, надеждност, точна доставка и професионален монтаж. Какво предлагаме? Услуги Съдействие за узаконяване на реклами Металообработване Заваряване Обработка на плексиглас Монтаж и демонтаж на реклами Сервиз на реклами Монтаж по алпийски способ Брандиране с фолио Товаро-разтоварни дейности с кран

Мнения за HS STIL


The company has no review.

Напиши мнение за HS STIL


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.