Stil-komfort 66 ЕООД - Вижте още

Stil-komfort 66 ЕООД

Stil-komfort 66 ЕООД е фирма изработваща мебели по поръчка от MDF, PVC и ПДЧ. Фирмата е със седалище в град Казанлък и предлага на своите клиенти:
Казанлък, ул. Капитан Петко Войвода 28

Stil-komfort 66 ЕООДStil-komfort 66 ЕООДStil-komfort 66 ЕООД
За нас

Stil-komfort 66 ЕООД е фирма изработваща мебели по поръчка от MDF, PVC и ПДЧ.Основният подход на екипа на фирмата е съвместната работа с клиента при изграждане на конкретните интериорни решения. Това гарантира създаването на уникален мебелен дизайн, съобразен с характера, индивидуалността и начина на живот.

Изработваните мебели са съобразени и с размерите и особеностите на пространствата, а също така и с изискванията за функционалност и комфорт.

Фирмата е със седалище в град Казанлък и предлага на своите клиенти мебели по поръчка за:

  • Кухни
  • Спални
  • Детско обзавеждане
  • Обзавеждане на търговски обекти
  • Интериорни врати от MDF и Масив

Мнения за Stil-komfort 66 ЕООД


The company has no review.

Напиши мнение за Stil-komfort 66 ЕООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.