Никкомфорт ЕООД - Вижте още

Никкомфорт ЕООД

НикКомфорт ЕООД в град Пазарджик е компанията, която ще се заеме с ПРОИЗВОДСТВОТО на най-стилната и ВИСОКОКАЧЕСТВЕНА МЕКА МЕБЕЛ. Тук изработени ще бъдат мебели, отговарящи на вкуса и изискванията Ви. Фирмата предлага още изработка на матраци, претапициране и други услуги.
Никкомфорт ЕООДНиккомфорт ЕООД

НикКомфорт“ ЕООД в град Пазарджик е компанията, която ще се заеме с ПРОИЗВОДСТВОТО НА най-стилната и ВИСОКОКАЧЕСТВЕНА МЕКА МЕБЕЛ.
Тук изработени ще бъдат мебели, отговарящи на вкуса и изискванията Ви.


За нас
Никкомфорт ЕООД

За тази цел компанията ще се допита до Вас и Вашето мнение относно стила и визията, която искате да постигнете с обзавеждането. Произведени от фирмата ще бъдат мебели по поръчка с размерите и дамаските, на които сами се спрете. Разбира се, можете да се допитате и до експертното мнение на опитния екип. А за Ви гарантират отличен резултат, професионалистите тук винаги работят с най-висококачествените материали.

А ако у дома имате мебел, която обичате, но вече е доста захабена, то тук тя ще получи възможност за „втори живот“. Фирмата извършва и ПРЕТАПИЦИРАНЕ, което е един от по-евтините варианти, благодарение на които да освежите обстановката вкъщи.

Услуги, които „НикКомфорт“ ЕООД предлага, са:

Производство мебели по поръчка

Претапициране

Продажба на дунапрени и матраци

Разнообразие от дамаски и качествена изкуствена кожа

Тук осигурен ще бъде и безплатен транспорт на мебелите

Заповядайте на нашата фейсбук страница за повече информация!

4.5 6