Боби Гласфазер  itemprop=

Боби Гласфазер

Боби Гласфазер е производител на стъклопластови изделия със седалище гр. София. Фирмата има богат дългогодишен опит и предлага голямо разнообразие от изделия на своите клиенти. Освен богатата гама от продукти,фирмата гарантира и високото им качество,което ги нарежда сред първите в бранша.
За нас Боби Гласфазер е производител на стъклопластови изделия със седалище гр. София. Фирмата има богат дългогодишен опит и предлага голямо разнообразие от изделия на своите клиенти. Освен богатата гама от продукти, фирмата гарантира и високото им качество, което ги нарежда сред първите в бранша. В екипа на Боби Гласфазер работят изключителни професионалисти, всички с богат опит в областта. Продукти Продуктите, които Боби Гласфазер предлага са: Изработка на стъклопластови лодки, водни колела и други, проект на фирмата или на клиента, също извършва и ремонт на употребявани Детски пързалки, водни пързалки, басеини, ролби и всякакъв друг вид атракционни изделия от стъклопласт Ремонт на стъклопластови брони и детайли за тежкотоварни и лекотоварни автомобили, автобуси и др Санитарно обзавеждане на хотели ,СПА центрове санаториуми и др. /вани, джазуки, хидромасажни вани и всякакво друго специализирано нестандартно оборудване/ Непробиваеми стъкла за специализирани обекти Колички за голф Капаци за мотокари и детаили Всякакви технически детайли по индивидуални проекти Ремонт на големи и малки стъклопластови изделия Заповядайте!

Мнения за Боби Гласфазер


The company has no review.

Напиши мнение за Боби Гласфазер


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.