endjisilver-eshop-bg.com  itemprop=

endjisilver-eshop-bg.com

ЕТ "Христо Христов–МХМ" е собственик на онлайн магазин endjisilver-eshop-bg.com за сребърна бижутерия, часовници Q&Q, Casio, Daniel Kein, Aksept, запалки Zippo, Daniel Klein, дамска и мъжка мода от реномирани европейски производители, детско и бебешко облекло, обувки.
Ние сме фирма с 20 годишен опит в областта на търговията и услугите. ЕТ "Христо Христов–МХМ" е собственик на онлайн магазин endjisilver-eshop-bg.com за сребърна бижутерия, часовници Q&Q, Casio, Daniel Kein, Aksept, запалки Zippo, Daniel Klein, дамска и мъжка мода от реномирани европейски производители, детско и бебешко облекло, обувки. Сега сме изправени пред предизвикателството да разширим обхвата на дейността си и в Интернет пространството.Ще се постараем да отговорим на големите очаквакния на нашите клиенти,с нужния професионализъм и високо качество на предлаганите стоки и услуги. При нас ще намерите голямо разнообразие от сребърна бижутерия,изделия от стомана,имитационна бижутерия,часовници,GSM апарати и аксесоари,дамски и мъжки модни облекла. Нашият амбициозен екип от професионалисти ще Ви помогне да откриете най-подходящата за Вас и Вашите близки стока. Сътрудничим си и с утвърдени международни производители и доставчици,като предлаганите от нас продукти са способни да задоволят всеки вкус,очакване и каприз. #slider, #slider img, #slider1, #slider1 img { min-height:200px !important} Предлаганите от нас продукти са: БИЖУТЕРИЯ Сребърна бижутерия Изделия от стомана Бижута със Сваровски елементи Масова и имитационна бижутерия ЧАСОВНИЦИ Q&Q CASIO Aksept Daniel Klein ORIENT ЗАПАЛКИ Zippo Daniel Klein ЗА ДЕЦА За Момчета За Момичета ЗА ЖЕНИ Дамска мода Дамски чанти Дамско бельо Аксесоари ЗА МЪЖЕ Мъжка мода Бельо Аксесоари ОБУВКИ Кожени обувки Сандали Балеринки Ботуши и ниски обувки Високи ботуши Ниски обувки Обувки за тинейджъри Чехли Приятно пазаруване!

Мнения за endjisilver-eshop-bg.com


The company has no review.

Напиши мнение за endjisilver-eshop-bg.com


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.