Лайф Батери ЕООД

Серийно производство, продажба и ремонт на токоизправители и зарядни устройства на стартерни, тягови и стационарни акумулаторни батерии
Перник, Магазин "Дружба", ул. "Юрий Гагарин"10, вх.Г

Фирмата осъществява производство и ремонт на токоизправители и зарядни устройства за акумулаторни батерии, стабилизатори на напрежение, заваръчни апарати, токоизправители за галванични цели и за пречистване на вода. Зарядните устройства "РЕАНИМАТОР" осъществяват профилактика, възстановяват работоспособността на сулфатизирали акумулатори и "подмладяват" стари, механически неповредени акумулаторни батерии.

Лайф Батери ЕООД - отрасли:


Електромеханика,

Мнения за Лайф Батери ЕООД


The company has no review.

Напиши мнение за Лайф Батери ЕООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.