Торбилан ЛС 2014 ЕООД  itemprop=

Торбилан ЛС 2014 ЕООД

Торбилан ЕООД, е създадена през 2014г. Основният предмет на дейност е търговия с опаковки и консумативи. Предлагаме широка гама от полимерни и хартиени опаковки. Също така сме лидер в предлагането на изделия за еднократна употреба свързани с хранително вкусовата промишленост.
www.facebook.com/torbilanLS За нас: Фирма "Торбилан ЛС 2014" ЕООД , е създадена през 2014г. Основният предмет на дейност е търговия с опаковки и консумативи. Предлагаме широка гама от полимерни и хартиени опаковки. Също така сме лидер в предлагането на изделия за еднократна употреба свързани с хранително вкусовата промишленост. В последствие поради голямото търсене, добавихме горещи напитки и почистващи препарати. Основен партньор сме на "Мегапорт" , Мексон , Кремозо и други. Фирмата разполага с централен склад намиращ се в гр.Монтана , както и търговски екип който покрива района на трите областни града Видин , Враца и Монтана. ПОЛИЕТИЛЕНОВИ ТОРБИЧКИ И ПЛИКОВЕ ПЛАСТМАСОВИ ИЗДЕЛИЯ ЗА ЕДНОКРАТНА УПОТРЕБА ОПАКОВКИ ЗА СЪХРАНЕНИЕ НА ХРАНИТЕЛНИ ПРОДУКТИ РАЗТВОРИМИ НАПИТКИ CREMOZZO ПОЧИСТВАЩИ ПРЕПАРАТИ ОТ MEDIX И ДРУГИ Свали каталога от тук...

Мнения за Торбилан ЛС 2014 ЕООД


The company has no review.

Напиши мнение за Торбилан ЛС 2014 ЕООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.