Ватра Хоум 1 ЕООД  itemprop=

Ватра Хоум 1 ЕООД

Фирма ВАТРА ХОУМ ЕООД се занимава от 1999г с търговия на нови и употребявани пластмасови съдове за течности. Ние изкупуваме и продаваме големи количества туби бидони, цистерни и метални варели. Те са широко разпространени и използвани в индустриалното производство и търговия, а също така
София, ул. Първа българска армия 82

#slider, #slider img, #slider1, #slider1 img { min-height:200px !important} Фирма ВАТРА ХОУМ ЕООД се занимава от 1999г с търговия на нови и употребявани пластмасови съдове за течности. Ние изкупуваме и продаваме големи количества туби бидони, цистерни и метални варели. Те са широко разпространени и използвани в индустриалното производство и търговията също така. Фирма ВАТРА ХОУМ ЕООД търгува на Българският пазар с нови и употребявани пластмасови съдове за течности в следните категории: Резервоари Бидони Туби Бидони втора употреба Дамаджани Бурета Помпи Автокозметика Авто аксесоари Автоконсумативи Акумулатори Електроматериали Железария Инструменти Градина Битова химия Осветление Домашни потреби Доверете ни се!

Мнения за Ватра Хоум 1 ЕООД


The company has no review.

Напиши мнение за Ватра Хоум 1 ЕООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.