Център НИЕРА АД - Институт по опаковане  itemprop=

Център НИЕРА АД - Институт по опаковане

В модерния, остро конкурентен пазар само един поглед може да разграничи Вашия продукт от конкуренцията, да привлече или отблъсне купувача.
София, бул. "Драган Цанков" №37

В модерния, остро конкурентен пазар само един поглед може да разграничи Вашия продукт от конкуренцията, да привлече или отблъсне купувача. Център НИЕРА АД Ви предлага пълно, точно и комплексно решение за всеки Ваш продукт, затваряйки кръга на опаковането - от производството и вноса до продажбите и експорта. Нашите доказани специалисти предлагат: стратегии, маркетинг, дизайн, реклама, промоции, защита на марката, пробни серии, предпечат и печат, опаковъчни технологии, изпитания, усвояване в производството, нормативно осигуряване, дистрибуция и всички онези останали елементи, коите ще позволят на Вашия продукт да изпъкне в своята категория. Защото продуктът и опаковката са части от едно цяло. Център НИЕРА АД - Институт по опаковане Ви предлага: Комплексни решения за опаковане, складиране, палетизиране, транспорт, дистрибуция и продажби. Изработване на стратегии за налагане на продукти на пазара чрез опаковките. Проектиране и художествено оформление на опаковки за хранителни продукти и промишлени изделия. Изработване на опаковки, етикети и рекламни материали. Информация и консултациии за опаковане, опаковъчни материали и опаковъчна техника. Изработване на стандартизационни документи за опаковки и опаковане на стоки за вътрешния пазар и експорт. Защита на дизайна на опаковките и търговската марка на опакованата продукция. Единично и групово опаковане във фолийни материали. Екоопаковки.

Мнения за Център НИЕРА АД - Институт по опаковане


The company has no review.

Напиши мнение за Център НИЕРА АД - Институт по опаковане


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.