Електро Ом 2014 ЕООД  itemprop=

Електро Ом 2014 ЕООД

"Електро ОМ 2014" ЕООД качествени електро и строителни услуги за Пловдив и региона.
Пловдив, ул. Поп Тодор Евтимов № 24

Ние „ Електро-Ом 2014 „ ЕООД сме специалисти в енергетика, електро и стоителни услуги , търговията с електро и строителни материали. Предоставяме нужните Ви ел. услуги. Изграждане, ремонт и поддръжка на електрически мрежи и съоръжения до 20 kV. Строителни и ремонти решения. Най-важната ни цел е качественото изпълнение. Стратегията с която го постигаме е професионален екип, съвременна апаратура и дисциплина в работата. Нашата цел е да получите необходимата експертна намеса в областта на енергетиката, строителството и ВИК с подобаващото за Вас внимание, качество и прецизност. Можем да осигурим целият асортимент от услуги за дома, офиса, предприятието.

Мнения за Електро Ом 2014 ЕООД


The company has no review.

Напиши мнение за Електро Ом 2014 ЕООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.