Масив Къмпъни ООД - Вижте още

Масив Къмпъни ООД

Внос и Дистрибуция на КАМИОННИ, СЕЛСКОСТОПАНСКИ и ИНДУСТРИАЛНИ ГУМИ, и СДВОЕНИ и ТЕСНИ джанти за СЕЛСКОСТОПАНСКА ТЕХНИКА. Сглобяваме и доставяме на партньори на територията на цялата страна, като за това е нужна само кратка информация подадена на е-мейл.
Масив Къмпъни ЕООД

Фирмата е с основна дейност внос на ТЕЖКОТОВАРНИ ГУМИ.КАМИОННИ гуми внос от КИТАЙ, СЕЛСКОСТОПАНСКИ и ИНДУСТРИАЛНИ гуми ALLIANCE, BKT и SEHA. СТЕСНЕНИ и СДОВЕНИ джанти, сглобяваме и доставяме на партньори на територията на цялата страна, като за това е нужна само кратка информация подадена на е-мейл: Марка на трактора, Година на производство, мощност на двигателя /к.с./, размер на гумите, с които е в момента, брой болтове с които се захваща джантата, разстояние между два срещуположни болта и ширина на централния отвор.

КАМИОННИ ГУМИ:

Масив Къмпъни ЕООД

Марка AMBERSTONE е внимателно подбрана, оптимално да задоволи нарастващото тъсене на камионни гуми в страната.

Винаги сме търсили качеството и смеем да кажем, намерихме нашия партньор в Китай, който ни дава сигурност с постоянство в качеството.
СЕЛСКОСТОПАНСКИ ГУМИ И ДЖАНТИ :

Масив Къмпъни ЕООД

В тази област сме се насочили към бюджетни марки, ALLIANCE и BKT, както и украински ROSAVA, според желанието на клиента. Внимателно преценяме нуждите на партньорите си и им даваме оптимална възможност, съобразено с търсенето. Стеснени и сдовени джанти, сглобяваме и доставяме до партньори на територията на цялата страна, като за това ни е нужна само кратка информация подадена на е-маил: Марка на трактора, година на производство, мощност на двигателя /конски сили/, размер на гумите, с които е в момента, брой на болтовете с които се захваща джантата, разстояние между два срещуположни болта и ширина на централния отвор.

ИНДУСТРИАЛНИ ГУМИ:

Масив Къмпъни ЕООД

Предлагаме радиални и диагонални гуми за багери, фадроми, челни товарачи, грейдери, кранове, бобкат и всякаква идустриална техника марки SEHA, ALLIANCE, BKT, AEOLUS!

Желаем при нас да се връщат само доволни партньори.
www.massif.bg

Масив Къмпъни ООД - отрасли:


Селскостопански Гуми, Гуми за Камиони,