Къща за гости Веселие - Вижте още

Къща за гости Веселие

Къща за гости Веселие е с категоризация три звезди и се намира в село Веселие, разположено в полите на Странджа планина на около 10 км от един от най-красивите плажове в България - Царския плаж, к-г "Златна Рибка", к-г "Градина", от културно-историческият град Созопол.
Къща за гости ВеселиеКъща за гости ВеселиеКъща за гости ВеселиеКъща за гости Веселие
Къщи за гости село Веселие
Къща за гости Веселие се намира в село Веселие,област Приморско.Това е стилна и уютна къща в полите на Странджа планина. Къщата има капацитет 10-12 посетители.
За нас:
Къща за гости Веселие Къща за гости Веселие Къща за гости Веселие Къща за гости Веселие Къща за гости Веселие Къща за гости Веселие Къща за гости Веселие

Къща за гости "Веселие" е с категоризация три звезди и се намира в село Веселие, разположено в полите на Странджа планина на около 10 км от един от най-красивите плажове в България - "Царския плаж", к-г "Златна Рибка", к-г "Градина", от културно-историческият град Созопол, на 18км от гр.Приморско и на 28 км от гр.Бургас.

Къщата разполага със собствен басейн, барбекю, удобна дневна за събирания и напълно оборудвана кухня. Пет двойни спални с телевизори и климатици, разположени на 2 етажа, 2 санитарни възела баня с тоалетна и 1 тоалетна.

В дневната има камина, което прави къщата подходяща не само за лятна ваканция, но и за прекрасен и уютен престой и през студените месеци в годината.

Помислили сме за вашата удобна почивка през цялата година!

Къща за гости Веселие Къща за гости Веселие Къща за гости Веселие Къща за гости Веселие Къща за гости Веселие Къща за гости Веселие
www.ivj-house.com

Къща за гости Веселие - отрасли:


Къщи за Гости, Селски Туризъм, Вили под Наем, Туризъм,