Делта Лазерс Технолоджи ЕООД - Вижте още

Делта Лазерс Технолоджи ЕООД

Delta Lasers Technology се занимава в областтта на лазерна оптоелектроника.Ние сме производители на различни лазерни системи в това се включват - индустриални лазери, лазерни системи за осветление, лазерни модули и лазерни сензори.
Делта Лазерс Технолоджи ЕООД

Над 8 години опит лазерно инженерство и иновации във всеки произведен продукт.

Делта Лазерс Технолоджи ЕООД

Делта Лазерс Технолоджи ЕООД се разглежда като силен бизнес, насочен към (R&D) изследвания и разработки. Нашата компания се представя като много опитна и иновативна организация, както поради специфичните за клиента разработки, така и от собствените си продуктови линии.

Продуктовото ни портфолио е разположено главно в областта на лазерно шоу продукция, лазерни проектори и лазери за индсутрията.

Основната дейност на нашата компания е фокусирана върху производството на лазерени проектори за лазерно шоу и мултимедия, лазери за реклама и други продукти като лазери за позициониране, лазерни модули за промишлени и лабораторни приложения.

Нашата продуктова линия включва:

Лазерни Проектори

Нашата компания е водещ производител на професионални лазерни  проекторни системи за шоу индустрията, като фестивали, концерти, клубове, TV програми, мултимедия и реклама.

 • Лазерни проекторни системи за шоу индустрията
 • Лазерни проектори за реклама и мултимедия
Делта Лазерс Технолоджи ЕООД

Индустриални лазерни проектори

Професионални лазерни проектори с многофункционални приложения в индустрията. Нашите лазерни устройства предлагат висока производителност, устойчивост и висока точност, подобряват и улесняват вашият производствен процес.

 • Лазерни проектори за проектиране на пътна маркировка
 • Лазерни проектори за проектиране на различни профили (DOE, кръг, пресечени линий, квадрат или решетка)
 • Лазерни проектори за проектиране на CAD чертежи с реални размери
Делта Лазерс Технолоджи ЕООД

Позициониращи Лазери

Позициониращите лазери винаги се използват там, където се изисква прецизност в подравняването и позиционирането. Те обозначават определени позиции безопасно и надеждно върху голямо разнообразие от материали. По този начин позициониращите лазери спестяват материали, време и помагат за постигане на оптимален резултат от работата!

Разполагаме с позициониращи лазери за всяко приложение в индустрията.

 • Дървообработваща индустрия
 • Каменна индустрия
 • Текстилна индустрия
 • Машина за рязане
 • Маркиране на зони и място за безопасност
 • Производствен процес
 • Автомобилна индустрия
 • 3D измерване
 • Машинно зрение
Делта Лазерс Технолоджи ЕООД

Лазерни Модули

Делта Лазерс Технолоджи ЕООД

Нашите лазерни модули са оборудвани със стабилни, мощни и високоефективни полупроводникови лазерни диоди с различни режими на работа. Ние предлагаме различни дължини на вълните и изходна мощност на лазера. Лазерният лъч има отлично качество и ниска дивергенция.

Лазерната глава може да бъде оборудвана с лазерен диоден драйвер и мощно лабораторно захранване.  Нашата компания може да произведе специфични лазерни модули спрямо вашите изисквания.

Индустриални решения

Дългогодишният ни опит заедно с непрекъснатите ни изследвания и разработки предлагат портфолио лазери, които са специално съобразени с нуждите на нашите клиенти и често се използват като OEM продукти.

Оборудване

Ние предлагаме висококачествени монтажни решения, захранвания, съединители, кабели, оптика и електроника за нашите позициониращи лазери. Те могат да бъдат поръчани заедно с нашите лазерни серии или като OEM резервни части.

 • Пътна маркировка с лазерна проекция на пода
 • Лазерна проекция на CNC машини за обработка на камък
 • Проекция на лазерна линия асистент за абкант
 • Лазерна линия за разкрояващ циркуляр
Делта Лазерс Технолоджи ЕООД Делта Лазерс Технолоджи ЕООД Делта Лазерс Технолоджи ЕООД Делта Лазерс Технолоджи ЕООД Делта Лазерс Технолоджи ЕООД

Нашите услуги

Нашите услуги включват персонализирани лазерни проекторни системи за шоу индустрията, мултимедия и реклама, съответно и персонализация на лазери за индустриални приложения. Поддръжка и ремонт на лазерни проектори и консултации в областта на лазерните технологии.

Лазерно шоу продукция

Лазерните системи имат много висока яркост и контраст. Те са идеални за създаване на изумителни ефекти, които посетители и клиенти ще помнят дълго време. Лазерните лъчи са много по-точни от конвенционалното осветление, което ги прави идеални за показване на графики и текстове, както и за създаване на 3D светлинни ефекти.

Лазерна реклама

 • Прожектиране на лазерни графики, лога, текстове.
 • Лазерно прожектиране върху сгради, фасади, билборд.

Те могат да достигнат на големи разстояния и да останат много ярки и контрастни. Лазерите могат да прожектират върху почти всяка повърхност и материал, не е необходимо от специален екан. Лазерните рекламни проектори могат да бъдат инсталирани върху поставен рекламен билборд, като допринасят допълнителни визуални ефекти, яркостта на лазерните лъчи ще направят рекламата да „блести“ и дава допълнителен емоционален ефект.

Делта Лазерс Технолоджи ЕООД Делта Лазерс Технолоджи ЕООД Делта Лазерс Технолоджи ЕООД Делта Лазерс Технолоджи ЕООД Делта Лазерс Технолоджи ЕООД Делта Лазерс Технолоджи ЕООД

Делта Лазерс Технолоджи ЕООД - отрасли:


Оптика, Електроника, Електронни Компоненти,

Видео от Делта Лазерс Технолоджи ЕООД


Delta Lasers - видео 1

Delta Lasers - видео 2

Delta Lasers - видео 3

Delta Lasers - видео 4