Видмар - Вижте още

Видмар

Разполагаме с богат асортимент от продукти - миещи препарати за съдове, течни сапуни, препарати за подови настилки, за стъкло, фаянс и теракот, препарати за бани и тоалетни чинии, пасти и кремове за измиване на ръце и повърхности. Работим и за препарати марка по задание на клиента.
Видмар
Видмар
Фирма Видмар е производител на перилни и миещи препарати за домакински и професионални цели.
Наши клиенти са промишлени предприятия, хотели, ресторанти, почистващи фирми, болници , домакинства и др.

Разполагаме с богат асортимент от продукти - миещи препарати за съдове, течни сапуни, препарати за подови настилки, за стъкло, фаянс и теракот, препарати за бани и тоалетни чинии, обезмаслители, пасти и кремове за измиване на ръце и повърхности. Работим и за препарати марка по задание на клиента.

За нас:

Фирма ВИДМАР – ВМ, гр. Бургас е позната на българския пазар от 1991 г. като производител на перилни и миещи препарати за индустриални и битови цели.

 Видмар През годините реагира гъвкаво на пазарните условия, като предлага разнообразна продуктова гама, обновява асортиментовото разнообразие и винаги успява да отговори на изискванията и нуждите на потребителите с качествено и достъпно решение. За региона на югоизточна България „Видмар – ВМ” става основен производител и доставчик на препарати за почистване и хигиенизиране.

Задоволяване потребностите на своите клиенти е приоритет, като за целта Видмар ВМ модифицира производството според необходимостта и желанието на клиента, спазвайки европейските стандарти за качество и екологосъобразност и черпейки от опита на своите международни партньори.

„За един по-чист свят” е мотото на фирмата, като тя партнира на своите клиенти в създаването на по-уютен дом, на по-приятна и здравословна работна среда.


Признание и партньори:

Неохимики и влиза в тясно сътрудничество с Акзо Нобел – САЩ .

За високия професионализъм, качество и конкурентни цени на продукцията свидетелстват изградените дългогогодишни партньорски взаимоотношения, потвърдени и от съответните рефереции. Основни клиенти са профисионални почистващи фирми, финансови институции, здравни заведения, училища, университети, както и предприятия от индустриалния сектор:

 • Василка София ЕООД;
 • Блясък 28 ООД;
 • Булбанк, клон Бургас;
 • Сибанк – централно управление;
 • Университет Асен Златаров,
 • Бургаски Свободен Университет;
 • основни и средни училища;
 • медицински заведения;
 • хотелите и ресторанти в туристически комплекси Слънчев Бряг, Поморие, Созопол;
 • Пристанищен комплекс, гр. Бургас;
 • Нефтено пристанище – Бункероване;
 • Корабостроителница, гр. Бургас;
 • Кораборемонтен завод, гр. Бургас;
 • Черноморски и Океански риболов;
 • Вагоностроителният завод, гр. Бургас

Продуктов асортимент:

В момента фирмата произвежда над 25 артикула от продукти от битовата химия, разпределени в три раздела:

1. ПРЕПАРАТИ ЗА ЛИЧНА ХИГИЕНА:

1. Течен сапун “АМОРЕ“
Видмар
Висококачествен препарат с перлен блясък, произведен с материали на НЕОХИМИКИ и ХЪНСМЪНТ, в който са внедрени омекотители и хидробалсами. Неутралното му Ph 6.5 – 7, с допълнение на лека обработка с кокосово масло, гарантира здравословната му употреба и благоприятния ефект върху кожата на ръцете.

2. Течен сапун “ ЧИСТОТА”
Качествен препарат с неутрално Ph , произведен със суровини на ХЪНСМЪНТ и КАПАХИМ. В сравнение с „АМОРЕ” има по малка концентрация на активна съставка и е подходящ за по-чувствителна към препарати кожа, като нежно обработва и отмива.

3. Шампоан “КАТИ“
Кати е мек шампоан, с добавени хидробалсами и подхранващи косата съставки, който придава блясък и здрав вид на косъма.

Видмар
2. ПРЕПАРАТИ ЗА ДОМАКИНСКИ ЦЕЛИ, ПОЧИСТВАНЕ НА АДМИНИСТРАТИВНИ СГРАДИ, ХРАНИТЕЛНИ ЗАВЕДЕНИЯ, ХОТЕЛИ И ДРУГИ.

1. Синтетичен препарат /веро/ “СВЕЖЕСТ “

Предназначен за измиване на домакинска посуда. Неутрало Ph. Произвежда се в различни цветове и аромати.

Видмар 2. Синтетичен препарат / веро / “ЧИСТОТА”
Високо-качесвен концентриран препарат, предназначен за измиване на посуда и други. Неутрално Ph. Съдържа омекотители и хидробалсами, като допълнително е обработен с кокосово масло и глицерин. Не атакува кожата на ръцете, което обуславя работа без ръкавици. Представлява гелообразна течност с приятен аромат. Произвежда се в различни цветове и аромати.

3. Препарат за фаянс и теракот “ЧИСТОТА”
Предназначен за почистване на фаянс теракот и техните фуги. Успешно почиства всички предмети в банята – душове, смесители, душ кабини, пластмаси, и се бори срещу замърсявания от ръжда върху теракот. Ph=1. Работи се с ръкавици. Произведен по рецептура и с материали на АКЗО НОБЕЛ

4. Препарат за баня “ЧИСТОТА“
Екологически чист, след употреба се разгражда в природата. Ниско Ph=0.5. Притежава изключително висока почистваща способност срещу всякакви замърсявания в банята. Много бързо и ефективно почиства фугите. Произведен по рецептура и с материали на АКЗО НОБЕЛ.

Видмар 5. Препарат за стъкло“ ЧИСТОТА “
Високо-качествен препарат притежаващ изключителна почистваща сила. След употребата му, стъклото придобива кристален блясък. Препаратът притежава киселинен характер с Ph=3. Допълнително е преработен с глицерин. Произведен с материали на Сабо.

6. Препарат за измиване на нагари върху печки, съдове, обезмасляване на мазни повърхностти и др. “ЧИСТОТА“
Предназначен за силно замърсени, мазни и загорели повърхности. Високо Ph=12. Екологично чист и след употребата се саморазпада. Успешно измива всякакъв тип повърхности както в професионални кухни така и в дома. Произведен по рецептура и с материали на АКЗО НОБЕ

7. 2 в 1 - обезмаслител и дезифектант за кухни и под
Качествен концентриран препарат както за подове, така и за кухненски повърхности, притежаващ голяма почистваща сила и изпълняващ ролята и на дезифектант. При употребата се разрежда 1:20. Произведен с материали на КАПАХИМ.

Видмар
8. Универсален препарат “ЧИСТОТА“
Високо-качествен препарат с Ph=4-5. Успешно почиства почти всички повърхности в дома и офиса. Произведен е по рецептура и материали на BSF и ИНТЕРПОЛИМЕР.

Видмар 9. Препарат за почистване на тоалетни
Предназначението му е за керамични гърнета и мивки. Представлява гъста геобразна маса с Ph=0. Препаратът е аналогичен на немския препарат Bref. Произведен е с материали на ХЪНСМЪНТ.

10. Крем паста “ЧИСТОТА“
Високо качествен препарат, предназначението на който е да измива силно замърсени повърхности и омаслени ръце. Изключително икономичен - за измиване на силно замърсени ръце са необходими 2гр., а за измиване на 1кв.м. площ – само 5гр. В препарата са внедрени омекотители и предпазни колоиди против нараняване кожата на ръцете. Ph неутрално. След обработка с препарата кожата на ръцете остава мека и подхранена. Произведен е с материали на BSF, ОЛТВИЛ и ХЪНСМЪНТ.

11. Абразивна паста “ЧИСТОТА”
Предназначена за измиване на силно замърсени ръце. Ph неутрално. Пастата е обработена с глицерин, като основна съставка от нея са активирани високо-качествени сапуни. Произведен е с материали с материали на BSF.

12. Паста “ ЧИСТОТА “
Притежава високи измиващи свойства – предназначена за силно замърсени ръце. Ph неутрално.

Видмар 13. Гел “ ЧИСТОТА“
Уникален препарат, предназначен предимно за домакински цели. Същият е високо-концентриран, притежава огромна измиваща способност – с 1 капка разтворена във вода се измиват над 250 броя чинии. При измиване на омазнени ръце може да се ползва като биологически ръкавици. Препаратът притежава неутрално Ph и в него са внедрени високо-качествени омекотители и хидро балсами. Произведен с материали на ХЪНСМЪНТ.

14. Гел – паста “ ЧИСТОТА“
Предназначен за измиване на силно замърсени ръце, предимно от машинни масла и сажди. Ph неутрално – не атакува кожата на ръцете. Произведен е с материали и рецептури на BSF и ХЪНСМЪНТ.

Видмар
15. Синтетичен препарат /Веро/ MIL Гел
Висококачествен препарат с много висока концентрация на активната съставка. Предназначен е за измиване на силно замърсени съдове, кухненски принадлежности и други домакински цели. В него са внедрени етерични масла и хидробалсами, които предпазват и подхранват кожата на ръцете при употреба. Произвежда се в различни модификации.

Видмар
16. Синтетичен препарат /Веро/ SVEGEST
Висококачествен препарат със стандартна концентрация на активната съставка. Предназначен е за измиване на съдове, кухненски принадлежности и други домакински цели. Птработен е с етерични масла и хидробалсами. При употреба не атакува кожата на ръцете.

17. Обикновена каша
Използва се за измиване на силно замърсени ръце, като продуктът може да бъде произведен в различни разноводности в зависимост от предпочитанията на клиента.

Видмар
3. ТЕХНИЧЕСКИ ПРЕПАРАТИ

Видмар 1. Препарат за измиване на машини и съоръжения (АКЗО НОБЕЛ)
Препаратът е концентриран с високо Ph. Разрежда се 1:10. Екологично чист и се разгражда в природата. Произведено с материали на АКЗО НОБЕЛ и ДАУ.

2. Препарат за почистване на нагари върху бутала, цилиндри, турбини, помпи, свещи и др. (АКЗО НОБЕЛ)
Високо концентриран препарат с Ph=12. В него са внедрени няколко вида обезмаслители за по-висока ефективност. Произведено с материали на АКЗО НОБЕЛ и ДАУ.

3. Препарат за измиване на двигатели
По рецептура и с материали на ДАУ.

4. Препарат за почистване на нефтени, мазутни и битумни разливи, корабни палуби, нефтени помпи и др.
Произведен с материали от АКЗО НОБЕЛ и ДАУ.

www.vidmar.business.bg