Къща Мирра Свят - Вижте още

Къща Мирра Свят

Къща за гости Мирра Свят, Крушуна разполага с леглова база от 7 места. Къщата е подходяща за четирима възрастни и три деца. Разполага с две спални помещения. Първото е спалня с баня и тоалетна, второто е спалня с детска стая с двуетажно легло и баня и тоалетна.
Къща Мирра Свят

За нас:

Къща за гости "Мирра Свят" се намира в живописното планинско село Крушуна.

Селото и местността са известни с природната забележителност Крушунски водопади. Къща Мирра Свят Къщата разполага с три помещения. Първото е тип спалня със самостоятелен санитарен възел.

Къщата дава възможност за поставя на допълнително легло в стаята. Второто помещение е тип апартамент, разполагащ с две стаи и санитарен възел.

Апартамента се състои от спалня и детска стая с двуетажно легло. Третото помещение е обща кухня тип Барбекю с пещ. Кухненската част е разполага с хладилник, микровълнова печка и кафе машина.

Местоположението на къщата за гости създава отлични възможности за туризъм и екскурзии в планината, пикници, барбекю и слънчеви бани в прохладата на реката.

Село Крушуна се намира в община Ловеч и е известно със природните си забележителности - Крушунски водопад, множество пещери между които и Урушка Маара, които представляват интерес за любителите планинари и изследователи.


Къща Мирра Свят Къща Мирра Свят


www.kushtamirrasvqt.business.bg

Къща Мирра Свят - отрасли:


Къщи за Гости, Туризъм,