Къща за гости Пеперудите - Вижте още

Къща за гости Пеперудите

Къща Пеперудите, Априлци разполага с леглова база от 14 места. Априлци е разположено в райската Новоселска котловина, в подножието на величествения връх Ботев. Къщата е разположена в централната градска част на много тиха и озеленена улица.
Къща за гости Пеперудите

За нас:

Къща за гости Пеперудите се намира в Априлци, и разполага с леглова база от 14 места. Ценовия диапазон е от 10 лв. - 25 лв. на легло при наемане на цяло помещение

Къща за гости Пеперудите Априлци е разположено в райската Новоселска котловина, в подножието на величествения връх Ботев. В сърцето на град Априлци се намира къща за гости Пеперудите. Къщата е разположена в централната градска част на много тиха и озеленена улица.

Къщата е разположена в близост до борова гора, ресторанти, басейни и се намира в близост до девическия манастир Св. Троица. Къща за гости Пеперудите предлага нощувки в самостоятелни, модерно оборудвани двойни и тройни стаи, оборудвана механа с камина.

Град Aприлци се разпростира в приказно красива просторна котловина с невероятна панорамна гледка. Котловината е обградена от резервата Северен Джендем, връх Триглав, както и най-високия старопланински връх Ботев (2376 метра). В близост се вижда и уникалния по своята форма и красота връх Марагидик. В подножието на тези планински колоси се редуват плътни гористи склонове, живописни хълмове, тучни ливади, прорязани от прелестните извивки на реките Острешка, Видимска и Зла река.

Тези природни дадености, както и котловинното разположение на град Априлци, осигуряват на курорта прохладни нощи през летните горещини, мека и слънчева зима, чист планински въздух. Разполагаме с две двойни и две тройни стаи, кухня с електрическа печка, хладилник и кафе машина.

Всички стаи са снабдени с кабелна телевизия, локално парно отопление. На разположение на гостите има и оборудвана механа с камина.


Къща за гости Пеперудите Къща за гости Пеперудите


www.kushtapeperudi.business.bg

Къща за гости Пеперудите - отрасли:


Къщи за Гости, Туризъм,