Галилея 2020 ЕООД - Вижте още

Галилея 2020 ЕООД

Рекламна агенция Галилея 2020 ЕООД гр. Велинград предлага изработване на: дипляни, брошури, флайери, визитки, етикети, катарози, пликове, торбички, календари, пирамидки, всякакви пластмасови изделия, баджове /отпечатани, гравирани/, табели /светещи, метални, от PVC плоскости/ , билбордове
Велинград, ул. Винчо Горанов 6

Галилея 2020 ЕООД

Рекламна агенция и печатница – Галилея Индивидуални проекти

25 годишен опит в едно ново начало. Галилея, това сме ние! - Остави отпечатък!"

Галилея 2020 ЕООД
Галилея 2020 ЕООД

Дизайн и печат на: дипляни, брошури, флайери, визитки, етикети, катарози, пликове, торбички, календари, пирамидки, всякакви пластмасови изделия, баджове /отпечатани, гравирани/, табели /светещи, метални, от PVC плоскости/ , билбордове /метална конструкция и печат на винил/, трансперанти, менюта, фирмени печати, кочани фактури, кочани хотелски, PVC карти, всичко за хотела и ресторанта. 

Ние творим, планираме и изпълняваме креативни рекламни решения. Имаме уменията и познанията да представим продукта ви в микс от комуникационни канали като: принт материали, външна реклама, изложбени щандове, сувенирна реклама и много други.

ГРАФИЧЕН ДИЗАЙН. КОРПОРАТИВНА ИДЕНТИЧНОСТ И ФИРМЕН СТИЛ.

Вашата корпоративна идентичност е фирменият стил, който съдържа в себе си най-важната и полезна информация – фирмено лого и координати за връзка. Това е ежедневно използваната акциденция – визитки, фирмени бланки и папки, пощенски пликове, хартиени торби и блокноти за бележки. 

На базата на избраната от Вас корпоративна идентичност се изгражда цялостното Ви рекламно присъствие – уеб сайт, рекламни визитки и брошури, информационни листовки и стикери, транспортна и външна реклама.

ПЕЧАТНА РЕКЛАМА

Най-традиционната и може би най-използваната форма за реклама е печатната реклама. Чрез съвременните технологии за печат тя се реализира лесно и е много въздействаща при професионално изпълнен дизайн. Изборът на подходящите печатни изделия става след определяне на целта и бюджета на рекламната кампания. 

 • ВИЗИТКИ
 • ФЛАЕРИ
 • ЛИСТОВКИ 
 • ДИПЛЯНИ
 • КАТАЛОЗИ
 • БРОШУРИ
 • ПЛАКАТИ
 • ПОСТЕРИ
 • АФИШИ
Галилея 2020 ЕООД

ВЪНШНА, ИНТЕРИОРНА И ТРАНСПОРТНА РЕКЛАМА. РЕКЛАМЕН ТЕКСТИЛ.

Този вид реклама е изключително ефективна предвид многобройната аудитория, до която има достъп, да бъде забелязана и запомнена. 

 • билбордове
 • транспаранти
 • ролбанери
 • светещи и несветещи надписи
 • информационни и указателни табла и табелки
 • Брандиране на превозни средства.
 • надписи и изображения от едноцветно и напечатано обикновено, перфо фолио, винил, полипропиленов филм. 

РЕКЛАМЕН ТЕКСТИЛ

Хората искат да бъдат различни и да показват своята индивидуалност чрез облеклото си. Тениски за подарък, за концерт, за отбор, за състезание и обучение, за лично събитие с персонализация. Хавлия за плажа по дизайн и желание на клиента. Ние ще изпълним Вашите поръчки коректно и в срок!

ИЗРАБОТКА НА САЙТОВЕ 

Галилея 2020 ЕООД

Ние знаем, че за Вас, като собственик на бизнес, не е важно просто да имате сайт.Сайтът е инвестиция. Той е лицето на компанията в интернет пространството! Сайтът представя продуктите и услугите Ви в интернет без почивен ден. Вашия уеб сайт е онлайн маркетинг инструмент в ръцете Ви, който можете да използвате за Вашето развитие. Чрез модерна визия и перфектно изграждане и оптимизиране на уеб сайт, който следва всички нови тенденции на Google, Вие ще можете да превърнете всеки негов посетител в успешно запитване, последвано от покупка. Сайтът трябва: – да има модерна визия – да се визуализира безупречно на всички видове мобилни устрайства – смартфони, таблети и др. – да бъде структуриран така, че да се индексира лесно от търсачките. – да има атрактивен дизайн и интерфейс. 

ИЗРАБОТКА НА ОНЛАЙН МАГАЗИНИ 

Електронната търговияе един от най-бързо развиващите се отрасли в момента в България, както и в световен мащаб. Електронният магазин: – работи 24 часа в денонощието – спестява разходи за физически магазин – спестява разходи за персонал – поддържа постоянен контакт с клиентите Ви – можете да продавате в целия свят Онлайн магазинът Ви е достъпен за хора от целия свят, като по този начин броят на потенциалните Ви клиенти се увеличава значително.

БРАНДИНГ

Брандът не е само лого. Той е цялостното усещане, историята и преживяването на вашия бизнес. Добре управляваният бранд е система от свързани елементи, функциониращи заедно като единен организъм. Той не само повишава стойността на компанията ви, но води и до създаване на лоялност в клиентите ?.

Галилея 2020 ЕООД

СУВЕНИРНА РЕКЛАМА

Преводът от френски на думата "сувенир" е "спомен".

Предлагаме ви качествени сувенири в изключително богата гама (химикали, запалки, пепелници, ключодържатели, комплекти и др.), които персонализираме по най-подходящия начин: чрез сито, тампон и топъл печат;термотрансфер; гравиране; обемен логостикер или лазерно изрязване.

Така че когато подарявате фирмен сувенир, вашите клиенти и партньори да си спомнят за вашата фирма с чувство на удовлетворение и симпатия!

ДИРЕКТЕН ПЕЧАТ НА ТЕНИСКИ

Галилея 2020 ЕООД

За дигитален печат върху текстил съществуват два основни типа технологии - директен и трансферен печат.

Директен печат върху текстил, на английски DTG или Direct-to-Garment Текстилното изделие се поставя на специална поставка (маса), която позволява въвеждането му в принтера. 

Може да се печата на кройки или на готови изделия, а когато говорим за индустриална употреба, може да се печата директно върху плат на топове/ролки. И в двата случая става дума за машини, използващи мастиленоструйната технология или ink-jet. Мастилото е течно, а нанасянето му върху плата става посредством специална печатаща глава, която изстрелва миниатюрни капчици от разстояние 2-3 мм, без да допира плата. Принтер, който може дa печата на тениски и други изделия, както и на кройки, с максимален размер на печатното поле 40,5 / 50,5 cm e Epson SureColor F2000. 

Важно е да се отбележи, че той може да печата върху бели, светли, ярко-оцветени, тъмни и черни материи, защото има и бяло мастило, което позволява изолирането на цвета на текстила с бяла „подложка“. Когато се печата върху светъл и бял текстил, не е необходимо да се използва бяло мастило, а текстилът не се обработва по никакъв начин (освен да се приглади). 

При ярките, тъмния и черния текстил е нужно преди печат, върху изделието да се напръска специален оптимизатор, който има функцията да превърне моментално капчиците от бяло мастило в гъст гел, когато те достигнат повърхността на текстила. Така те остават върху текстила, образувайки плътна бяла „подложка“, покриваща цвета на фона. На втори слой принтерът нанася цветните мастила. И в двата случая отпечатаното изображение трябва да премине през термично фиксиране, на термопреса или в сушилен тунел. Тогава мастилото става устойчиво на пране до 40 градуса.

Галилея 2020 ЕООД