Галилея 2020 ЕООД - Вижте още

Галилея 2020 ЕООД

Рекламна агенция Галилея 2020 ЕООД гр. Велинград предлага изработване на: дипляни, брошури, флайери, визитки, етикети, катарози, пликове, торбички, календари, пирамидки, всякакви пластмасови изделия, баджове /отпечатани, гравирани/, табели /светещи, метални, от PVC плоскости/ , билбордове
Велинград, бул. Съединение 272

Галилея 2020 ЕООД

Рекламна агенция и печатница – Галилея Индивидуални проекти

25 годишен опит в едно ново начало. Галилея, това сме ние! - Остави отпечатък!"

Галилея 2020 ЕООД
Галилея 2020 ЕООД

Дизайн и печат на: дипляни, брошури, флайери, визитки, етикети, катарози, пликове, торбички, календари, пирамидки, всякакви пластмасови изделия, баджове /отпечатани, гравирани/, табели /светещи, метални, от PVC плоскости/ , билбордове /метална конструкция и печат на винил/, трансперанти, менюта, фирмени печати, кочани фактури, кочани хотелски, PVC карти, всичко за хотела и ресторанта. 

Ние творим, планираме и изпълняваме креативни рекламни решения. Имаме уменията и познанията да представим продукта ви в микс от комуникационни канали като: принт материали, външна реклама, изложбени щандове, сувенирна реклама и много други.

ГРАФИЧЕН ДИЗАЙН. КОРПОРАТИВНА ИДЕНТИЧНОСТ И ФИРМЕН СТИЛ.

Вашата корпоративна идентичност е фирменият стил, който съдържа в себе си най-важната и полезна информация – фирмено лого и координати за връзка. Това е ежедневно използваната акциденция – визитки, фирмени бланки и папки, пощенски пликове, хартиени торби и блокноти за бележки. 

На базата на избраната от Вас корпоративна идентичност се изгражда цялостното Ви рекламно присъствие – уеб сайт, рекламни визитки и брошури, информационни листовки и стикери, транспортна и външна реклама.

ПЕЧАТНА РЕКЛАМА

Най-традиционната и може би най-използваната форма за реклама е печатната реклама. Чрез съвременните технологии за печат тя се реализира лесно и е много въздействаща при професионално изпълнен дизайн. Изборът на подходящите печатни изделия става след определяне на целта и бюджета на рекламната кампания. 

 • ВИЗИТКИ
 • ФЛАЕРИ
 • ЛИСТОВКИ 
 • ДИПЛЯНИ
 • КАТАЛОЗИ
 • БРОШУРИ
 • ПЛАКАТИ
 • ПОСТЕРИ
 • АФИШИ
Галилея 2020 ЕООД

ВЪНШНА, ИНТЕРИОРНА И ТРАНСПОРТНА РЕКЛАМА. РЕКЛАМЕН ТЕКСТИЛ.

Този вид реклама е изключително ефективна предвид многобройната аудитория, до която има достъп, да бъде забелязана и запомнена. 

 • билбордове
 • транспаранти
 • ролбанери
 • светещи и несветещи надписи
 • информационни и указателни табла и табелки
 • Брандиране на превозни средства.
 • надписи и изображения от едноцветно и напечатано обикновено, перфо фолио, винил, полипропиленов филм. 

РЕКЛАМЕН ТЕКСТИЛ

Хората искат да бъдат различни и да показват своята индивидуалност чрез облеклото си. Тениски за подарък, за концерт, за отбор, за състезание и обучение, за лично събитие с персонализация. Хавлия за плажа по дизайн и желание на клиента. Ние ще изпълним Вашите поръчки коректно и в срок!

ИЗРАБОТКА НА САЙТОВЕ 

Галилея 2020 ЕООД

Ние знаем, че за Вас, като собственик на бизнес, не е важно просто да имате сайт.Сайтът е инвестиция. Той е лицето на компанията в интернет пространството! Сайтът представя продуктите и услугите Ви в интернет без почивен ден. Вашия уеб сайт е онлайн маркетинг инструмент в ръцете Ви, който можете да използвате за Вашето развитие. Чрез модерна визия и перфектно изграждане и оптимизиране на уеб сайт, който следва всички нови тенденции на Google, Вие ще можете да превърнете всеки негов посетител в успешно запитване, последвано от покупка. Сайтът трябва: – да има модерна визия – да се визуализира безупречно на всички видове мобилни устрайства – смартфони, таблети и др. – да бъде структуриран така, че да се индексира лесно от търсачките. – да има атрактивен дизайн и интерфейс. 

ИЗРАБОТКА НА ОНЛАЙН МАГАЗИНИ 

Електронната търговияе един от най-бързо развиващите се отрасли в момента в България, както и в световен мащаб. Електронният магазин: – работи 24 часа в денонощието – спестява разходи за физически магазин – спестява разходи за персонал – поддържа постоянен контакт с клиентите Ви – можете да продавате в целия свят Онлайн магазинът Ви е достъпен за хора от целия свят, като по този начин броят на потенциалните Ви клиенти се увеличава значително.

БРАНДИНГ

Брандът не е само лого. Той е цялостното усещане, историята и преживяването на вашия бизнес. Добре управляваният бранд е система от свързани елементи, функциониращи заедно като единен организъм. Той не само повишава стойността на компанията ви, но води и до създаване на лоялност в клиентите ?.

Галилея 2020 ЕООД

СУВЕНИРНА РЕКЛАМА

Преводът от френски на думата "сувенир" е "спомен".

Предлагаме ви качествени сувенири в изключително богата гама (химикали, запалки, пепелници, ключодържатели, комплекти и др.), които персонализираме по най-подходящия начин: чрез сито, тампон и топъл печат;термотрансфер; гравиране; обемен логостикер или лазерно изрязване.

Така че когато подарявате фирмен сувенир, вашите клиенти и партньори да си спомнят за вашата фирма с чувство на удовлетворение и симпатия!

ДИРЕКТЕН ПЕЧАТ НА ТЕНИСКИ

Галилея 2020 ЕООД

За дигитален печат върху текстил съществуват два основни типа технологии - директен и трансферен печат.

Директен печат върху текстил, на английски DTG или Direct-to-Garment Текстилното изделие се поставя на специална поставка (маса), която позволява въвеждането му в принтера. 

Може да се печата на кройки или на готови изделия, а когато говорим за индустриална употреба, може да се печата директно върху плат на топове/ролки. И в двата случая става дума за машини, използващи мастиленоструйната технология или ink-jet. Мастилото е течно, а нанасянето му върху плата става посредством специална печатаща глава, която изстрелва миниатюрни капчици от разстояние 2-3 мм, без да допира плата. Принтер, който може дa печата на тениски и други изделия, както и на кройки, с максимален размер на печатното поле 40,5 / 50,5 cm e Epson SureColor F2000. 

Важно е да се отбележи, че той може да печата върху бели, светли, ярко-оцветени, тъмни и черни материи, защото има и бяло мастило, което позволява изолирането на цвета на текстила с бяла „подложка“. Когато се печата върху светъл и бял текстил, не е необходимо да се използва бяло мастило, а текстилът не се обработва по никакъв начин (освен да се приглади). 

При ярките, тъмния и черния текстил е нужно преди печат, върху изделието да се напръска специален оптимизатор, който има функцията да превърне моментално капчиците от бяло мастило в гъст гел, когато те достигнат повърхността на текстила. Така те остават върху текстила, образувайки плътна бяла „подложка“, покриваща цвета на фона. На втори слой принтерът нанася цветните мастила. И в двата случая отпечатаното изображение трябва да премине през термично фиксиране, на термопреса или в сушилен тунел. Тогава мастилото става устойчиво на пране до 40 градуса.

Галилея 2020 ЕООД

Мнения за Галилея 2020 ЕООД


The company has no review.

Напиши мнение за Галилея 2020 ЕООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.