Хеста БГ - Вижте още

Хеста БГ

Фирма ХЕСТА БГ е българска компания, с над 20 годишен опит в пластмасопреработката.Основни дейности са изработката на бутилки, буркани, флакони и капачки за храни и напитки, агропрепарати, битова и промишлена химия.
Габрово, кв.Гачевци ( бивш Стопански двор )

Хеста БГ

Фирма ХЕСТА БГ е българска компания, с над 20 годишен опит в пластмасопреработката. 

Основни дейности са изработката на

Бутилки, буркани, флакони и капачки за храни и напитки, агропрепарати, битова и промишлена химия.

За нас

Наши клиенти са водещи и утвърдени български производители и вносители в тези области.

Голяма част от асортимента ни са технически детайли за строителството, електромонтажна апаратура, както и детайли и изделия за военната промишленост. Флаконите и бутилките комплектоваме с капачки собствено производство, както и с вносни според изискванията на клиента.

За удобство на клиентите си предлагаме изработка на малки серии с наши матрици или с такива на клиента, транспорт на готовата продукция, количества на склад, оцветяване в желан цвят и разсрочени плащания.

Хеста БГ Хеста БГ Хеста БГ Хеста БГ Хеста БГ Хеста БГ Хеста БГ Хеста БГ

Производство

За производството на нашите изделия и опаковки използваме машини на реномирани европейски марки като АDS и HESTA за раздувните изделия и шприц машини ARBURG и ENGEL. Компресорна станция Atlas Copco и HILTI гарантират високо качество на продукцията и кратки срокове за доставка. В производството се влагат само сертифицирани материали.

Трансфер

  • Платихте ли Вашите матрици?
  • А дали цената беше реална?
  • А получихте ли това, за което платихте?
  • Запитвали ли сте се някога изобщо, как изглеждат? Как се съхраняват и експлоатират?
  • Дали плащате реална цена за Вашите изделия?
  • Дали сроковете и условията за доставка са нормални?

Не се колебайте да се свържете с нас в търсене на отговора на всички тези въпроси.

Ние Ви предлагаме съдействие. Когато поръчвате матрица дори и в най- големите и реномирани фирми, още едно мнение не е излишно.

Предлагаме заедно да направим оценка на съществуващите вече инструменти, да съдействаме при необходимост от ремонти или консервация.

Можем да съдействаме за преместването на инструментите Ви при нас. Готови сме да ги приемем, да направим реална оценка на състоянието им и да станем Ваш партньор в производството на пластмасови опаковки и детайли.

Хеста БГ

Мнения за Хеста БГ


The company has no review.

Напиши мнение за Хеста БГ


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.