Лео Дизайн ЕООД   itemprop=

Лео Дизайн ЕООД

ЛЕО ДИЗАЙН ЕООД е еднолично дружество стартирало своята дейност през 2004 г. Специализирали сме се в производството на корпусна мебел по проект, но предлагаме на нашите клиенти и обзавеждане до ключ. Фирмата е изцяло българска, насочена към проектиране и производство на бутикови мебели.
София, жк Лозенец, ул. Димитър Хаджикоцев 59

ЛЕО ДИЗАЙН ЕООД ЛЕО ДИЗАЙН ЕООД е дизайнерско студио, развиващо своята дейност от 2004г. Специализирали сме се в производството на корпусна мебел по проект, но предлагаме на нашите клиенти и обзавеждане до ключ. Фирмата е насочена към проектиране и производство на бутикови мебели съобразени с индивидуалноста на клиента. Разполагаме с богата гама цветове и материали, както за обзавеждането, така и за цялостния интериор. Мебели за: Кухни Детски стаи Спални Дневни Антрета Обществени Целта ни е да развиваме своето производство, като разработваме актуални дизайнерски мебели. Оригинални и нестандартни идеи за всеки един клиент. Основната дейност на фирмата е проектиране и производството на мебели за дома и офиса, но също така сме изработвали поръчки за обществени заведения. При изготвянето им нашите проектанти и дизайнери се базират на възможностите, които дава прoстранството. Резултатът е изцяло новаторски и оригинален стил. Наши партньори са водещи фирми в производството на електро уреди, мивки, матраци и други. Ние предлагаме: интериорни проекти мебели по поръчка бани интериорни врати настилкииоблицовки Основната цел е създаването на абсолютно функционални, елегантни и индивидуални интериорни решения. Фирма ЛЕО ДИЗАЙН разполага с офис в София, в който работят високо квалифицирани специалисти. Производствената ни база също е в София. Работим както в страната, така и в чужбина.

Актуално в каталога


Здравейте приятели на Business.bg.

Последните 7 месеца за нас бяха много важни, защото стартирахме изработването на нов дизайн на нашия каталог, нов администраторски панел и нова мобилна версия с респонзив дизайн, според последните очаквания на потребителите и новите изисквания на Google и останалите търсещи машини, до услугите на които се позоваваме ежедневно. Виж още...

За BUSINESS.bg


Контакти
Какво е BUSINESS.bg?
Услуги
Как да включа фирмата си БЕЗПЛАТНО в бизнес каталога?
Как да имам ПОВЕЧЕ клиенти?