Мeта Фикс ООД - Вижте още

Мeта Фикс ООД

Основната дейност на фирмата е внос и търговия с крепежни елементи за строителството. При нас можете да отркиете всички видове крепежни елементи като. поп-нитове, нитгайки, болтове, анкер-болтове, машинен крепеж и строителен крепеж, дюбели, винтове гайки, шайби, свредла.
Мeта Фикс ООД Мeта Фикс ООД

За нас:

Нашият екип дистрибутира крепежни елементи и инструменти от 1994г. Фирма "МЕТА ФИКС" ООД е създадена през 2001г. Основната дейност на фирмата е внос и търговия с крепежни елементи. Фирмата разполага с богата гама крепежни елементи на склад, както и възможност за доставка на място. За нестандартен крепеж съществува възможност за доставка по каталог. Пазарните позиции на фирмата гарантират качество на предлаганата продукция (сертифицирана по ISO 9001), както и конкурентни цени.

При нас можете да отркиете всички видове поп-нитове, нитгайки, болтове, анкер-болтове, машинен крепеж и строителен крепеж, дюбели, винтове, гайки, шайби, свредла, самопробивни винтове, шпилки, шплентове, обтегачи, куки, вериги, инструменти и много други.

"МЕТА ФИКС" предлага възможност за избор от над 14 000 продукта, включени в богатия асортимент както и компетентна и своевременна консултация.

Продукти:

Мeта Фикс ООДМeта Фикс ООДМeта Фикс ООД

Мнения за Мeта Фикс ООД


The company has no review.

Напиши мнение за Мeта Фикс ООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.