Семеен хотел ШОКИ - Вижте още

Семеен хотел ШОКИ

Семеен хотел Шоки разполага с 9 двойни стаи (с възможност за 2 допълнителни легла), 1 едностаен апартамент и 1 двустаенапартамент предлагащ хол с камина и спалня. Всички стаи са със собствен санитарен възел с вана, сателитна TV, мини бар.
Семеен хотел ШОКИ

Семеен хотел ШОКИ

Как да ни намерите

Хотел Шоки се намира в сърцето на Родопите - Чепеларе.

Точният адрес на хотела е град Чепеларе - 4850, Ул.24 май 70.

За да стигнете до нас, след като влезнете в Чепеларе, завийте надясно на втората пресечка след бензиностанция "Лук Оил", карайте направо и след 600 метра отдясно ще ни намерите.


     Хотел ШОКИ

Семеен хотел ШОКИСемеен хотел ШОКИСемеен хотел ШОКИ

Семеен хотел "Шоки" разполага с 9 двойни стаи (с възможност за 2 допълнителни легла), 2 едностаени апартамент и 1 двустаен апартамент предлагащ хол с камина и спалня. Всички стаи са със собствен санитарен възел с вана, безплатен Wi-Fi, сателитна TV , мини бар и панорамна тераса.

На своите гости хотелът предлага сауна, парна баня, масаж и билярд. В ресторанта към хотела или в просторната лятната градина с барбекю Вие може да се насладите на вкусните родопски специалитети и ястия от българската национална кухня. По желание за Вас може да приготвим родопско чеверме.

За любителите на зимните спортове хотелът предлага ски гардероб и ски училище с квалифицирани ски учители, а през летния сезон екскурзии до близките забележителности, колоездачни маршрути и туристически походи сред живописната природа на Родопа планина.

За любителите на силните усещания предлагаме сафари.


     Ски писти
         

Ски - център Чепеларе

Ски - център „Мечи Чал” е разположен близо до гр. Чепеларе и предлага отлични условия за ски от месец декември до месец април. Пистите са добре обработени и се обслужват от четириседалков лифт.

Гостите на хотел "Шоки" ползват безплатен транспорт до ски - център „Мечи Чал”.

Семеен хотел ШОКИ

     Ски училище ШОКИ

Семеен хотел ШОКИ  

Ски училище ШОКИ

Ски училище "Шоки" предлага ски обучение за възрастни и деца. Под грижата на квалифицирани ски учители вие може да направите първите стъпки на ски или да усъвършенствате новата карвинг техника.

Ски училище ” Шоки” разполага с модерно ски и сноуборд оборудване.

Ски училището е член на сдружение „Българско ски-училище”

www.bgskischool.com/

     Чепеларе

Чепеларе

Чепеларе е красиво планинско градче в сърцето на Родопите, разположено на 1 200 м надморска височина и се намира на 230 км от столицата на България – София, на 80 км от хилядолетния град Пловдив и на 10 км от световноизвестния зимен курорт Пампорово.

През зимата, Чепеларе осигурява едни от най-добрите условия за ски в България, а през лятото е прохладно и спокойно място, идеално за почивка, разходка, планинско колоездене и селски туризъм. Седемдесет и три процента от територията на общината е заета от гори, предимно смърч и бор от иглолистните дървесни видове и бук от широколистните. Районът е богат на лечебни растения, билки, гъби и диворастящи плодове.

Животинският свят е представен с богато разнообразие от птици, влечуги, земноводни, бозайници и риби.


Семеен хотел ШОКИ Семеен хотел ШОКИ Семеен хотел ШОКИ Семеен хотел ШОКИ Семеен хотел ШОКИ Семеен хотел ШОКИ