Европа Пейнт - Вижте още

Европа Пейнт

Фирма Европа Пейнт ООД има дългогодишен опит в търговията с бои, лакове и други продукти с търговската марка TAMBOUR. Разполагаме с удобна дистрибуторска мрежа обслужваща както клиенти на дребно и едро, така и корпоративни клиенти.Присъствето ни е в градовете: Пловдив, Асеноврад, Сливен,
Европа ПейнтЕвропа ПейнтЕвропа ПейнтЕвропа ПейнтЕвропа Пейнт
ЕВРОПА ПЕЙНТ ООД
ЕВРОПА ПЕЙНТ ООД e фирма, с основна дейност – внос, дистрибуция и търговия на интериорни, екстериорни бои, декоративни бои и мазилки.

ЕВРОПА ПЕЙНТ ООД доставя висококачествени продукти, съобразени с изискванията и очакванията на българския клиент. За прецизна работа на своите изпълнители и клиенти, ЕВРОПА ПЕЙНТ ООД осигурява професионални бояджийски и декораторски инструменти.

ЕВРОПА ПЕЙНТ ООД разполага с два магазина-офиси в гр. Пловдив и Асеновград и дистрибутори в страната.

Европа Пейнт
За нас:

Официален вносител за България

ЕВРОПА ПЕЙНТ ООД e фирма, с основна дейност – внос, дистрибуция и търговия на интериорни, екстериорни бои, декоративни бои и мазилки. Фирмата е създадена през 2007 година с цел да предлага на своите клиенти висококачествени бои за стени, дърво, метал, лакове и консерванти за дърво и бояджийски инструменти. Благодарение на своя професионален подход и постоянство, ЕВРОПА ПЕЙНТ ООД успешно представя и налага на българския пазар търговските марки

  • FLEETWOOD /Ирландия/
  • TAMBOUR /Израел/
  • CAMELEO DESIGN /Полша/
  • PRIMACOL /Холандия/
  • WOOSTER /САЩ/
  • QPT /Швеция/
  • ZEPAR /Полша/

Европа Пейнт

ЕВРОПА ПЕЙНТ ООД е генерален представител за България на: екологични мазилки за вътрешно и външно приложение – стени, подове, басейни и др. ЕВРОПА ПЕЙНТ ООД доставя висококачествени продукти, съобразени с изискванията и очакванията на българския клиент. За прецизна работа на своите изпълнители и клиенти, ЕВРОПА ПЕЙНТ ООД осигурява професионални бояджийски и декораторски инструменти. ЕВРОПА ПЕЙНТ ООД разполага с два магазина в гр. Пловдив един в Асеновград и дистрибутори в страната.


Продукти:

Европа Пейнт
Европа Пейнт
Европа Пейнт
Европа Пейнт

Европа Пейнт
Европа Пейнт
Европа Пейнт
Европа Пейнт

Услуги:

Изпълнение на мазилки

Европа пейнт осигурява декоратори, които са преминали курс на обучение и могат да осигурят професионално изпълнение на декоративните мазилки, които предлагаме. В следствие на което можем да гарантираме качествено изпълнение на декоративните продукти на TAMBOUR, CAMELEO, PRIMACOL.

Боядисване

Фирма Европа пейнт може да осигури професионалисти за качествено изпълнение на интериорни и екстериорни бои и мазилки. В комбинация от качествените продукти TAMBOUR, CAMELEO, PRIMACOL, с инструменти и аксесоари QPT-ШВЕЦИЯ от най – висок клас гарантираме професионално свършена работа.

При желание ние предлагаме курсове на обучение на бои и мазилки TAMBOUR, CAMELEO, PRIMACOL

www.tambour.bg