Европа Пейнт - Вижте още

Европа Пейнт

Фирма Европа Пейнт ООД има дългогодишен опит в търговията с бои, лакове и други продукти с търговската марка TAMBOUR. Разполагаме с удобна дистрибуторска мрежа обслужваща както клиенти на дребно и едро, така и корпоративни клиенти.Присъствето ни е в градовете: Пловдив, Асеноврад, Сливен,
Европа ПейнтЕвропа ПейнтЕвропа ПейнтЕвропа ПейнтЕвропа Пейнт
ЕВРОПА ПЕЙНТ ООД
ЕВРОПА ПЕЙНТ ООД e фирма, с основна дейност – внос, дистрибуция и търговия на интериорни, екстериорни бои, декоративни бои и мазилки.

ЕВРОПА ПЕЙНТ ООД доставя висококачествени продукти, съобразени с изискванията и очакванията на българския клиент. За прецизна работа на своите изпълнители и клиенти, ЕВРОПА ПЕЙНТ ООД осигурява професионални бояджийски и декораторски инструменти.

ЕВРОПА ПЕЙНТ ООД разполага с два магазина-офиси в гр. Пловдив и Асеновград и дистрибутори в страната.

Европа Пейнт
За нас:

Официален вносител за България

ЕВРОПА ПЕЙНТ ООД e фирма, с основна дейност – внос, дистрибуция и търговия на интериорни, екстериорни бои, декоративни бои и мазилки. Фирмата е създадена през 2007 година с цел да предлага на своите клиенти висококачествени бои за стени, дърво, метал, лакове и консерванти за дърво и бояджийски инструменти. Благодарение на своя професионален подход и постоянство, ЕВРОПА ПЕЙНТ ООД успешно представя и налага на българския пазар търговските марки

  • FLEETWOOD /Ирландия/
  • TAMBOUR /Израел/
  • CAMELEO DESIGN /Полша/
  • PRIMACOL /Холандия/
  • WOOSTER /САЩ/
  • QPT /Швеция/
  • ZEPAR /Полша/

Европа Пейнт

ЕВРОПА ПЕЙНТ ООД е генерален представител за България на: екологични мазилки за вътрешно и външно приложение – стени, подове, басейни и др. ЕВРОПА ПЕЙНТ ООД доставя висококачествени продукти, съобразени с изискванията и очакванията на българския клиент. За прецизна работа на своите изпълнители и клиенти, ЕВРОПА ПЕЙНТ ООД осигурява професионални бояджийски и декораторски инструменти. ЕВРОПА ПЕЙНТ ООД разполага с два магазина в гр. Пловдив един в Асеновград и дистрибутори в страната.


Продукти:

Европа Пейнт
Европа Пейнт
Европа Пейнт
Европа Пейнт

Европа Пейнт
Европа Пейнт
Европа Пейнт
Европа Пейнт

Услуги:

Изпълнение на мазилки

Европа пейнт осигурява декоратори, които са преминали курс на обучение и могат да осигурят професионално изпълнение на декоративните мазилки, които предлагаме. В следствие на което можем да гарантираме качествено изпълнение на декоративните продукти на TAMBOUR, CAMELEO, PRIMACOL.

Боядисване

Фирма Европа пейнт може да осигури професионалисти за качествено изпълнение на интериорни и екстериорни бои и мазилки. В комбинация от качествените продукти TAMBOUR, CAMELEO, PRIMACOL, с инструменти и аксесоари QPT-ШВЕЦИЯ от най – висок клас гарантираме професионално свършена работа.

При желание ние предлагаме курсове на обучение на бои и мазилки TAMBOUR, CAMELEO, PRIMACOL

www.tambour.bg

Мнения за Европа Пейнт


The company has no review.

Напиши мнение за Европа Пейнт


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.